Menu

home Søndersø

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Søndersø

home Søndersø består af et hold kompetente og veluddannede ejendomsmæglere med et godt kendskab til boliger i og omkring Søndersø. Vi har stor erfaring med salg af mange forskellige boligtyper, bl.a. ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og villaer. Vi kan også tilbyde kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning. Her kan du blive sat i kontakt med en ejendomsmægler, der er særligt uddannet i at rådgive købere.

Vores boligforretning er en del af home-kæden. Vi laver effektiv og synlig markedsføring af din bolig i bl.a. lokalaviser og i vores opdaterede køberkartotek, hvor mange boligkøbere skriver sig op.

Vi brænder for det, vi laver, og vi udviser stort engagement i alt, hvad vi foretager os. For os er høj kundetilfredshed vigtig, derfor sætter vi en ære i at være tilgængelige og ordentlige i vores daglige arbejde. Ligeledes sætter vi altid vores kunder i centrum sådan, at du som kunde føler dig tryg og godt tilpas gennem hele forløbet

Find din drømmebolig på home.dk eller i vores forretning på Odensevej 80. Vi tilbyder et væld af spændende boligtyper til salg i Søndersø, Bogense, Morud, Særslev, Veflinge, Farstrup, Maderup, Ørritslev og mange andre steder. Du kan naturligvis samtidig sætte din egen bolig til salg hos vores ejendomsmægler i Søndersø.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.