home Sønderborg billede
 • Møllebakken 7
 • 6400 Sønderborg
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Sønderborg

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Sønderborg, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Stærkt lokalt kendskab

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Sønderborg som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Sønderborg ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere i Sønderborg er specialister i alle faser af en bolighandel. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Sønderborg. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Bedste kundeservice og et effektivt salg

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Sønderborgs hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 63 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi har fået en virkelig god service og oplevelse

  "Kære mæglere fra home Sønderborg, tusind tak for en fantastisk rådgivning og vejledning til vores salg af først vores sommerhus og nu vores nedlagte landbrugsejendom. Vores ejendom er solgt inden for 5 måneder og endda med flere køber. Vi kan kun sige, at vi har fået en virkelig god service og oplevelse, både på fremvisninger og jeres gode opfølgnings arbejde. Vi har følt os trygge og godt orienteret om hvert skridt i begge handler. Begge ejendomme er solgt til gode priser. Tusind tak til specielt Jens Duus og Jacob Lyng samt teamet ved home".

 • Tak for et godt salg

  "Kære Jens, Jeg vil sige tusind tak af helt mit hjerte (og hjerne😊). Tak, for det var dig som solgte huset. Tak for, at du har været tilgængelig under hele salgsprocessen. Tak for din høje faglighed og din menneskelige vejledning. Skal jeg sælge bolig i fremtiden, vil jeg helt sikkert tænke på dig med det samme. Alt godt til dig og home Sønderborg".

 • Dedikeret og fleksibel

  "Da vi skulle sælge vores ejendom centralt i Sønderborg valgte vi home Sønderborg, fordi de gav os det bedste indtryk af at have ekspertise i at sælge ejendomme, der ikke er ”stangvarer”. De skulle kunne formidle de muligheder, der er i en ejendom med tre boligenheder. Vores oplevelse af, at de er oprigtig begejstrede for ejendommen, styrkede også vores beslutning, for denne begejstring smitter af på de potentielle købere under fremvisningerne. Det var -som vi havde forventet- svært at sælge ejendommen, fordi købersegmentet er meget lille. Men Home Sønderborg var utrættelige og dedikerede i deres indsats for at promovere ejendommen, fremvise den og følge op på fremvisningerne. Endog meget fleksible for at få fremvisningerne og opfølgende samtaler til at passe med de potentielle køberes ønsker om tidspunkt. Det var også inspirerende at opleve deres fleksibilitet og kreativitet ift. at promovere ejendommen, der betød, at ejendommen fik rigtig mange relevante visninger online. Deres indsats og den løbende dialog i salgsperioden betød, at ejendommen blev solgt på gode vilkår. Vi har brugt home Sønderborg hver gang, vi har solgt hus, og vi vil vælge home Sønderborg igen. Vi takker hele teamet hos home Sønderborg for indsatsen og jeres fantastiske væremåde. I har givet os en varig positiv oplevelse!".

 • Tak for at få det til at lykkes

  “Det her er det vildeste og mest skønneste billede, vi har kunnet ønske os i tre år. Endelig er pinslen ovre takket være home Sønderborg. Kan klart anbefale dem som ejendomsmægler, både hvis du skal købe eller sælge. Vi havde huset til salg i 2 1/2 år ved anden ejendomsmægler før vi skiftede til home Sønderborg, og det tog dem kun et halvt år så var det solgt! Jens Duus, du er en kanon dygtig ejendomsmægler - tak for at få det til at lykkes. Tak for dit og dine kollegaers hårde arbejde som gav pote.”

 • Meget professionel og målrettet mægler

  "Med hjælp fra home og især Jens laurits Duus fik vi købt vores nye hus. Jens har været meget professionel og målrettet med at skaffe svar på alle vores spørgsmål og ikke mindst med at facilitere en hurtig overtagelse. Vi kan varmt anbefale home i Sønderborg, og vi har selvfølgelig valgt dem til at hjælpe med salget af vores eget hus".

 • Efter 1 måned havde vi en underskrevet købsaftale

  “Da vi valgte at sætte vores hus til salg, fik vi anbefalet home, og mægler Jens Duus. Og hvorfor, fik vi bekræftet, så snart Jens trådte ind af døren første gang hos os. En utrolig rar, professionel og sympatisk mægler der fik os til at føle os trygge fra første dag. Jens troede på et hurtigt salg, og dette havde han ret i, da vi efter 1 måned havde en underskrevet købsaftale. 🤝Salget havde mange flueben, der skulle sættes, men også her havde Jens overblikket, og vi kunne læne os tilbage. Vi kan kun varmt anbefale home og Jens Duus!".

 • Alt er tilrettelagt og intet bliver glemt

  "Jeg benyttede mig af home Sønderborg til at sælge mit hus, og det har udelukkende været en positiv oplevelse. Lige fra den første indledende kontakt med en af de dygtige mæglere, til prissætning, salgsstrategi, fremvisninger og til slut salgsprocessen. Det har de prøvet før og har absolut styr på - alt er tilrettelagt og intet bliver glemt. Jeg fik solgt på 4 måneder med et lille forhandlingsafslag i et område med lange liggetider. Det er jeg super tilfreds med."

 • 50 dage senere var huset solgt

  "Da vi skulle sætte vores hus til salg, var der mange overvejelser. Huset lå i et udkantsområde, men med vores øjne med mange kvaliteter. Vi var glade for det hus, der skulle sælges og solgte kun, fordi vi havde købt vores drømmehus. Vi skulle derfor finde en mægler,som ville kunne se de kvaliteter i huset som os og ville kunne formidle huset til andre, så de også kunne opleve huset, som vi havde værnet om i mange år. Vi ønskede en realistisk vurdering, så vi fik hvad huset var værd, men heller ikke fik liggepest. Vi valgte derfor home i Sønderborg, der havde en ung mægler, som selv satte pris på udkantsområdet, Jens Duus. Han formidlede os deres fremgangsmåde så sikkert og forståeligt, at vi nu med ro kunne læne os tilbage, imens home varetog salget. Jens spåede, at vores hus ville være solgt indenfor 3 måneder, og han holdt sit ord. 50 dage senere var huset solgt. Det har været en yderst positiv oplevelse, og vi vil til enhver tid vælge at sælge igennem home igen". Det er med vores varmeste anbefaling at vi takker for et godt og altid tilgængeligt samarbejde.

 • Købt og solgt via home Sønderborg

  "Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse for os med den professionelle hjælp fra jeres side. Vi har boet i samme hus i 42 år og var slet ikke kendt i ejendomsmæglerbranchen. Det har været rigtig trygt for os, at I tog jer af det hele, både under købet af det nye og salget af vores nuværende hus. Vi har trygt kunne læne os tilbage og regne med, at I havde styr på alt omkring køb og salget. Vi har på intet tidspunkt i forløbet fortrudt, at vi valgte Jer som mæglere."

 • Hvis man som sælger forventer lang liggetid, så skal man ikke kontakte home

  "Valget af home som ejendomsmægler skete ud fra, jeg havde bemærket, at home har en del salgsaktiviteter i området. Indledningsmødet med Merete Brock kom meget hurtig i stand. Merete var meget godt forberedt på sagen, inden hun kom til første møde. Hun havde hentet alle oplysninger der kunne findes, og var således allerede klar over opgavens omfang. Hun gennemgik ejendommen, og som hun sagde var det lige som hun havde forventet. Hun kunne allerede under første møde anslå en cirka pris. I løbet af den første uge var alle home’s ejendomsmæglere på besigtigelse, salgsopstilling var på plads, og de første fremvisninger planlagt. (Pyha – her går det stærkt – især når man er en ældre dame på 89 år.) Ugen efter havde ejendomsmægler Jens Duus booket 3 fremvisninger mere. Jeg må sige Jens er rigtig god til at samle fremvisninger samt at tage hensyn til sælger. Ugen efter havde Jens igen booket en genfremvisning. Efter 14 dage havde Jens skaffet 2 som ville købe, første kunde ville have et afslag i prisen (som ikke var større end det kunne accepteres), den anden køber ville give prisen, og overtage om 3 mdr. Da ringede Jens til mig og spurgte om det var i orden at sælge huset til køber 2. Jeg var meget overrasket, men selvfølgelig var det OK. Fra vores første opringning til home til Jens havde en underskrift på en købekontrakt var der gået små 3 uger. Fantastisk arbejde – godt gået Jens".

 • Der blev hele tiden lyttet til mig

  "At sælge en bolig, som har dannet rammen om ens liv gennem 37 år, er bestemt en meget følsom sag. En beslutning, som slet ikke er let at træffe. Derfor er det også ekstra vigtigt, at den mægler, som forestår salget, er et menneske, man har fuld tillid til både på det menneskelige og det professionelle plan. Sådan en ejendomsmægler fandt jeg i home Sønderborg. Jens Duus har fra først til sidst fremstået professionel, tillidsvækkende, og ikke mindst venlig, ærlig og reel. Jeg har hele tiden følt, at der blev lyttet til mig. Det har givet mig den tryghed, jeg behøvede gennem hele forløbet. Når så mit hus bliver solgt på rekordtid og til prisen, kan man da ikke forlange mere. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Home Sønderborg og ikke mindst ejendomsmægler Jens Duus".

 • Et trygt og godt boligsalg

  "Mange tak til home Sønderborg for et godt professionelt samarbejde! Vi fik solgt vores hus til en tilfredsstillende pris, efter kort tid. Et særligt stort tak til ejendomsmægler Jens Lauritz Duus for et trygt og godt boligsalg".

 • SOLGT TIL HØJERE PRIS END FORVENTET

  SOLGT TIL HØJERE PRIS END FORVENTET

  ”Det har helt igennem været en fornøjelse at overdrage vores hussalg til Merete Lund Brock og home. Kommunikationen har været i top – vi har fået en tilbagemelding umiddelbart efter hver husvisning – det har været virkelig rart og informativt. Huset blev sat til en fin skønspris – og Merete foreslog en budrunde, da hun mente, at huset kunne bære den form for salg. Det viste sig at være en virkelig god idé – budrunden gik fantastisk, og huset blev solgt langt over, hvad vi havde forventet."

 • LIEBHAVERVILLA SOLGT PÅ KUN 9 DAGE

  LIEBHAVERVILLA SOLGT PÅ KUN 9 DAGE

  "Jeg er meget imponeret over Meretes indsats igennem hele salgsforløbet. Merete forstår hvor vigtigt det er, at finde den rigtige pris fra starten. Man føler, at næsten uanset tidspunktet på døgnet, tager hun telefonen hvis du ringer, eller besvarer sine mails og beskeder. At huset blev solgt efter kun 9 dage på markedet og bare to fremvisninger, bekræfter hvor dygtig og topmotiveret home og Merete er."

 • Dialog med ejendomsmægleren efter hver fremvisning

  "Juhu, vi har solgt vores hus på kun ca. 3 måneder og 1 uge. Vi har i forløbet haft 2 møder med home om strategi og nye tiltag, og disse møder var rigtig gode. De gav os mod og håb, så vi igen kunne se positivt på salgsforløbet. Vi har haft 3 ejendomsmæglere fra home i forbindelse med fremvisninger, og de har alle 3 vist entusiasme og indlevelse i huset mange gode sider. Når der havde været en fremvisning, fik vi med det samme en dialog pr. telefon med ejendomsmægleren, så vi havde en fornemmelse af fremvisningsforløbet, og om det var en interesseret køber. vi har været meget tilfredse med forløbet. Tak til home Sønderborg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller