Menu

home Sønderborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sønderborg

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Sønderborg, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Sønderborg som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Sønderborg ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere i Sønderborg er specialister i alle faser af en bolighandel. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Sønderborg. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Sønderborgs hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hvis man som sælger forventer lang liggetid, så skal man ikke kontakte home

  "Valget af home som ejendomsmægler skete ud fra, jeg havde bemærket, at home har en del salgsaktiviteter i området. Indledningsmødet med Merete Brock kom meget hurtig i stand. Merete var meget godt forberedt på sagen, inden hun kom til første møde. Hun havde hentet alle oplysninger der kunne findes, og var således allerede klar over opgavens omfang. Hun gennemgik ejendommen, og som hun sagde var det lige som hun havde forventet. Hun kunne allerede under første møde anslå en cirka pris. I løbet af den første uge var alle home’s ejendomsmæglere på besigtigelse, salgsopstilling var på plads, og de første fremvisninger planlagt. (Pyha – her går det stærkt – især når man er en ældre dame på 89 år.) Ugen efter havde ejendomsmægler Jens Duus booket 3 fremvisninger mere. Jeg må sige Jens er rigtig god til at samle fremvisninger samt at tage hensyn til sælger. Ugen efter havde Jens igen booket en genfremvisning. Efter 14 dage havde Jens skaffet 2 som ville købe, første kunde ville have et afslag i prisen (som ikke var større end det kunne accepteres), den anden køber ville give prisen, og overtage om 3 mdr. Da ringede Jens til mig og spurgte om det var i orden at sælge huset til køber 2. Jeg var meget overrasket, men selvfølgelig var det OK. Fra vores første opringning til home til Jens havde en underskrift på en købekontrakt var der gået små 3 uger. Fantastisk arbejde – godt gået Jens".

 • Der blev hele tiden lyttet til mig

  "At sælge en bolig, som har dannet rammen om ens liv gennem 37 år, er bestemt en meget følsom sag. En beslutning, som slet ikke er let at træffe. Derfor er det også ekstra vigtigt, at den mægler, som forestår salget, er et menneske, man har fuld tillid til både på det menneskelige og det professionelle plan. Sådan en ejendomsmægler fandt jeg i home Sønderborg. Jens Duus har fra først til sidst fremstået professionel, tillidsvækkende, og ikke mindst venlig, ærlig og reel. Jeg har hele tiden følt, at der blev lyttet til mig. Det har givet mig den tryghed, jeg behøvede gennem hele forløbet. Når så mit hus bliver solgt på rekordtid og til prisen, kan man da ikke forlange mere. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Home Sønderborg og ikke mindst ejendomsmægler Jens Duus".

 • Et trygt og godt boligsalg

  "Mange tak til home Sønderborg for et godt professionelt samarbejde! Vi fik solgt vores hus til en tilfredsstillende pris, efter kort tid. Et særligt stort tak til ejendomsmægler Jens Lauritz Duus for et trygt og godt boligsalg".

 • SOLGT TIL HØJERE PRIS END FORVENTET

  SOLGT TIL HØJERE PRIS END FORVENTET

  ”Det har helt igennem været en fornøjelse at overdrage vores hussalg til Merete Lund Brock og home. Kommunikationen har været i top – vi har fået en tilbagemelding umiddelbart efter hver husvisning – det har været virkelig rart og informativt. Huset blev sat til en fin skønspris – og Merete foreslog en budrunde, da hun mente, at huset kunne bære den form for salg. Det viste sig at være en virkelig god idé – budrunden gik fantastisk, og huset blev solgt langt over, hvad vi havde forventet."

 • LIEBHAVERVILLA SOLGT PÅ KUN 9 DAGE

  LIEBHAVERVILLA SOLGT PÅ KUN 9 DAGE

  "Jeg er meget imponeret over Meretes indsats igennem hele salgsforløbet. Merete forstår hvor vigtigt det er, at finde den rigtige pris fra starten. Man føler, at næsten uanset tidspunktet på døgnet, tager hun telefonen hvis du ringer, eller besvarer sine mails og beskeder. At huset blev solgt efter kun 9 dage på markedet og bare to fremvisninger, bekræfter hvor dygtig og topmotiveret home og Merete er."

 • Købt og solgt via home Sønderborg

  "Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse for os med den professionelle hjælp fra jeres side. Vi har boet i samme hus i 42 år og var slet ikke kendt i ejendomsmæglerbranchen. Det har været rigtig trygt for os, at I tog jer af det hele, både under købet af det nye og salget af vores nuværende hus. Vi har trygt kunne læne os tilbage og regne med, at I havde styr på alt omkring køb og salget. Vi har på intet tidspunkt i forløbet fortrudt, at vi valgte Jer som mæglere."

 • Dialog med ejendomsmægleren efter hver fremvisning

  "Juhu, vi har solgt vores hus på kun ca. 3 måneder og 1 uge. Vi har i forløbet haft 2 møder med home om strategi og nye tiltag, og disse møder var rigtig gode. De gav os mod og håb, så vi igen kunne se positivt på salgsforløbet. Vi har haft 3 ejendomsmæglere fra home i forbindelse med fremvisninger, og de har alle 3 vist entusiasme og indlevelse i huset mange gode sider. Når der havde været en fremvisning, fik vi med det samme en dialog pr. telefon med ejendomsmægleren, så vi havde en fornemmelse af fremvisningsforløbet, og om det var en interesseret køber. vi har været meget tilfredse med forløbet. Tak til home Sønderborg".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo