Menu

home Sønderborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sønderborg

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Sønderborg, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Sønderborg som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Sønderborg ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere i Sønderborg er specialister i alle faser af en bolighandel. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Sønderborg. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Sønderborgs hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Købt og solgt via home Sønderborg

  "Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse for os med den professionelle hjælp fra jeres side. Vi har boet i samme hus i 42 år og var slet ikke kendt i ejendomsmæglerbranchen. Det har været rigtig trygt for os, at I tog jer af det hele, både under købet af det nye og salget af vores nuværende hus. Vi har trygt kunne læne os tilbage og regne med, at I havde styr på alt omkring køb og salget. Vi har på intet tidspunkt i forløbet fortrudt, at vi valgte Jer som mæglere."

  Gurli & Allan Pedersen

 • Drømmeboligen

  "Vi har gennem længere tid haft et stort ønske om at bygge vores drømmebolig. Vi syntes vores ideer krævede en god placering og var egentlig ikke et sekund i tvivl, da vi så mulighederne i Møllebugten. Nu håber vi på nye søde naboer og glæder os til at komme i gang med byggeriet."

  Helle & Henning Krüger

 • Vi nyder udsigten

  "Efter få minutter på Feddet var vi - efter flere års søgen - begge totalt "fanget og tryllebundet". Vi kan næsten ikke vente til vi hver dag - morgen og aften kan nyde udsigten, naturen og nærheden af Sønderborg."

  Karin & Jan

 • Feddet - perfekt mulighed

  "Vi er begge fra Sønderjylland og har vores rødder der, så for os er Feddet en perfekt mulighed for at komme tæt på vandet og naturen, samtidig med let og ubesværet adgang til by, skole og shopping. At familie, venner og motorvej, alt er indenfor en kort rækkevide er for os helt perfekt."

  Lisbeth & Allan

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.