Menu

home Søborg/Dyssegård

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Søborg - Dyssegård

Hos home Søborg- Dyssegård tilbyder vi personlig rådgivning og hjælp til at sælge eller købe bolig i lokalområdet.

Vores uddannede og engagerede ejendomsmæglere er eksperter i køb og salg af villaer og lejligheder. Hos home Søborg-Dyssegård har vi nemlig valgt at uddanne vores mæglere som specialister i hver enkelt boligtype og område. Derved får vores kunder den bedste oplevelse og den mest kompetente ejendomsmægler til den konkrete bolig. Vi kender boligmarkedet i København, og vi har mange års mæglererfaring med bolighandel i vores lokalområde.

home Søborg-Dyssegård er beliggende centralt i Søborg i flotte og indbydende lokaler. Vi kan ikke ønske os en bedre og mere synlig placering i bybilledet. Med denne placering får vores boligforretning en god eksponering. Kig forbi forretningen og se vores boligudstilling. Her kan du med fordel finde drømmeboligen i samråd med vores ejendomsmægler. Vi har mange spændende boliger til salg i Digterkvarteret, Mosekvarteret, Mørkhøj kvarteret, Kallerupgård og Dyssegård m.fl.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • To gange forældrekøb

  Danny Le fra København har inden for kort tid købt hele to mindre lejligheder til sine to børn, der begge er i gang med ungdomsuddannelser og bagefter skal læse videre. Familien har gennem et stykke tid arbejdet på at lokalisere velegnede boliger, og da de først fandt frem til deres kriterier omkring pris og beliggenhed, var det ikke så svært. Ret hurtigt kom familien i kontakt med ejendomsmægler Kenneth V. Hansen fra home Søborg/Dyssegaard og sammen fandt parterne frem til den helt rigtige lejlighed i Dyssegaard. "Kenneth var rigtig god til at håndtere tingene for os. Og da han i forbindelse med handlen fik godt indblik i, hvad vi var på jagt efter, fandt han også en mulig lejlighed til min søn. Jeg vil rose Kenneth for god service og rådgivning. Vi har fået lige det, vi var på jagt efter”.

  Danny Le

 • Tillid altafgørende ved boligkøb

  Det er både omfattende og kompliceret at købe sin første bolig, og Karina Helmersen var utrolig god til hele tiden at tydeliggøre tingene for mig på mit niveau, så jeg forstod det. Hun er meget pædagogisk, og jeg havde stor tillid til hende – hvilket naturligvis også er meget vigtigt. Hun er meget grundig og altid til rådighed. Man får hurtigt svar på sine spørgsmål, og jeg har kun ros til hende. Det vigtigste er måske, at jeg følte, hun arbejdede 100 procent for mig og mine interesser.

  Katrine Dehn

 • Par meget tilfredse med solid og grundig køberrådgivning

  KØB AF BOLIG KAN være en kompliceret og ganske omfattende affære med masser af papirer og sagsakter, som det kan være svært at overskue. Derfor er det vigtigt, at man som køber allierer sig med en kyndig og kompetent køberrådgiver. Det gjorde parret Agnes Nansen Urup og Jan Frandsen. "Det var et to timer langt møde, og vi var bagefter meget imponerede af hendes grundighed og kompetencer. Dels havde hun et stort lokalkendskab, og dels formåede hun at forklare tingene meget grundigt. Hun leverede et superflot stykke arbejde, og så var hun altid tilgængelig på mail, sms og telefon, når vi havde spørgsmål. Det hele spillede, og hun var rigtig god til at guide os gennem samtlige faser i forløbet. Vi kan bestemt anbefale andre købere at søge rådgivning hos homes køberrådgiver”.

  Jan Frandsen

 • Forældrekøber fra Brønshøj støttede sig op ad homes køberrådgiver

  En forældrekøbslejlighed kan ofte være et rigtigt godt alternativ, hvis man søger en god studiebolig. Den løsning kom Inge Otto Hansen og hendes datter Marie også frem til, efter forgæves at have forsøgt at lokalisere en lejebolig. Under denne proces fik familien kontakt til homes køberrådgiver Lars Sørensen, som lovede at assistere, når den rigtige bolig dukkede op. Og det gjorde den på Brønshøjvej, hvor familien var på fremvisning. Nu har familien overtaget lejligheden, og de har masser af ros til Lars Sørensen for rådgivningen. ”Han var rigtig god og tålmodig, når vi skulle have forklaret noget, vi ikke forstod. Generelt har vores dialog været god, og vi har følt os i trygge omgivelser sammen med Lars”.

  Inge Otto

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.