Menu

home Søborg - Dyssegård

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Søborg - Dyssegård

Hos home Søborg- Dyssegård tilbyder vi personlig rådgivning og hjælp til at sælge eller købe bolig i lokalområdet.

Vores uddannede og engagerede ejendomsmæglere er eksperter i køb og salg af villaer og lejligheder. Hos home Søborg-Dyssegård har vi nemlig valgt at uddanne vores mæglere som specialister i hver enkelt boligtype og område. Derved får vores kunder den bedste oplevelse og den mest kompetente ejendomsmægler til den konkrete bolig. Vi kender boligmarkedet i København, og vi har mange års mæglererfaring med bolighandel i vores lokalområde.

home Søborg-Dyssegård er beliggende centralt i Søborg i flotte og indbydende lokaler. Vi kan ikke ønske os en bedre og mere synlig placering i bybilledet. Med denne placering får vores boligforretning en god eksponering. Kig forbi forretningen og se vores boligudstilling. Her kan du med fordel finde drømmeboligen i samråd med vores ejendomsmægler. Vi har mange spændende boliger til salg i Digterkvarteret, Mosekvarteret, Mørkhøj kvarteret, Kallerupgård og Dyssegård m.fl.

Vi tilbyder naturligvis også home Køberrådgivning. Finder du ikke boligen hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi en køberrådgiver som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • To gange forældrekøb

    Danny Le fra København har inden for kort tid købt hele to mindre lejligheder til sine to børn, der begge er i gang med ungdomsuddannelser og bagefter skal læse videre. Familien har gennem et stykke tid arbejdet på at lokalisere velegnede boliger, og da de først fandt frem til deres kriterier omkring pris og beliggenhed, var det ikke så svært. Ret hurtigt kom familien i kontakt med ejendomsmægler Kenneth V. Hansen fra home Søborg/Dyssegaard og sammen fandt parterne frem til den helt rigtige lejlighed i Dyssegaard. "Kenneth var rigtig god til at håndtere tingene for os. Og da han i forbindelse med handlen fik godt indblik i, hvad vi var på jagt efter, fandt han også en mulig lejlighed til min søn. Jeg vil rose Kenneth for god service og rådgivning. Vi har fået lige det, vi var på jagt efter”.

    Danny Le

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.