home Skanderborg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Skanderborg

Vi er godt lokalt forankret og kender fordelene ved områder som: Højvangen, Skanderborg Bakker, og Højdedragskvarteret, og vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme til lejligheder i disse lokalområder.

Ingen opgaver er for store eller for små til os, derfor vil du opleve, at vores ejendomsmægler vil gøre en stor indsats uanset opgavens størrelse.

Kombinationen af vores store lokalkendskab, vores mange års erfaring og vores høje faglige ekspertise gør, at vi kan få din bolighandel trygt i hus.

Stærkt netværk i Østjylland

home Skanderborg er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Synligheden af din bolig er altafgørende for dit boligsalg, derfor sørger vi for effektiv og synlig markedsføring lokalt og regionalt gennem vores unikke netværk.

Din bolig bliver bl.a. markedsført online, herunder på home.dk, på Facebook og ikke mindst i aviser, i foreningslivet og naturligvis i vores boligforretning.

Din tilfredshed er afgørende for os, og derfor vil du opleve en serviceminded ejendomsmægler, som vil lytte til dine behov og ønsker og tage sig god tid til dig. Den gode og personlige dialog er vigtig for os, når vi samarbejder om din bolighandel, derfor vil vi være i løbende dialog med dig under hele processen.

Eget servicecenter sikrer topprofessionel sagsbehandling

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører topprofessionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi er altid parate til at tage en snak med dig om køb eller salg af bolig, og derfor kan du altid kontakte en af vores ejendomsmæglere på telefon: 8652 2811, eller du kan komme forbi vores forretning på Adelgade 120 i Skanderborg og få en uforpligtende snak med os om boligmarkedet.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt på 1. fremvisning

    "Flere havde sagt til mig at det var umuligt at sælge en andelsbolig lige nu, men det var det slet ikke. Morten Elmgaard vurderede den og forklarede mig vigtigheden af, at lejligheden blev prisfast realistisk for at der kom købere og kiggede på den. Kort tid efter den kom på nettet, var der en fremvisning. Mette Møller kunne efter fremvisningen fortælle, at hun havde solgt lejligheden. Resten af forløbet gik nemt og uden problemer. Alt i alt en stor tak til home for en rigtig god indsats".

  • Solgt til prisen

    "Jeg har købt huset med henblik på at sætte i stand og efterfølgende sælge det. Denne opgave klarede home hurtigt og effektivt. Min ejendom blev solgt til prisen, uden den var på nettet eller i avisen.Tak for indsatsen".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo