Menu

home Skanderborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Skanderborg

Vi er godt lokalt forankret og kender fordelene ved områder som: Højvangen, Skanderborg Bakker, og Højdedragskvarteret, og vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme til lejligheder i disse lokalområder.

Ingen opgaver er for store eller for små til os, derfor vil du opleve, at vores ejendomsmægler vil gøre en stor indsats uanset opgavens størrelse.

Kombinationen af vores store lokalkendskab, vores mange års erfaring og vores høje faglige ekspertise gør, at vi kan få din bolighandel trygt i hus.

home Skanderborg er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Synligheden af din bolig er altafgørende for dit boligsalg, derfor sørger vi for effektiv og synlig markedsføring lokalt og regionalt gennem vores unikke netværk. Din bolig bliver bl.a. markedsført online, herunder på home.dk, på Facebook og ikke mindst i aviser, i foreningslivet og naturligvis i vores boligforretning.

Din tilfredshed er afgørende for os, og derfor vil du opleve en serviceminded ejendomsmægler, som vil lytte til dine behov og ønsker og tage sig god tid til dig. Den gode og personlige dialog er vigtig for os, når vi samarbejder om din bolighandel, derfor vil vi være i løbende dialog med dig under hele processen.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi er altid parate til at tage en snak med dig om køb eller salg af bolig, og derfor kan du altid kontakte en af vores ejendomsmæglere på telefon: 8615 2700, eller du kan komme forbi vores forretning på Tilst Skolevej 38 i Skanderborg og få en uforpligtende snak med os om boligmarkedet.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt på 1. fremvisning

    "Flere havde sagt til mig at det var umuligt at sælge en andelsbolig lige nu, men det var det slet ikke. Morten Elmgaard vurderede den og forklarede mig vigtigheden af, at lejligheden blev prisfast realistisk for at der kom købere og kiggede på den. Kort tid efter den kom på nettet, var der en fremvisning. Mette Møller kunne efter fremvisningen fortælle, at hun havde solgt lejligheden. Resten af forløbet gik nemt og uden problemer. Alt i alt en stor tak til home for en rigtig god indsats".

    Brian Lauritzen

  • Solgt til prisen

    "Jeg har købt huset med henblik på at sætte i stand og efterfølgende sælge det. Denne opgave klarede home hurtigt og effektivt. Min ejendom blev solgt til prisen, uden den var på nettet eller i avisen.Tak for indsatsen".

    Morten Johansen

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.