Menu

home Silkeborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Silkeborg

Uanset opgavens størrelse vil vores ejendomsmægler yde en ekstra indsats for at få din bolighandel hurtigt og sikkert i hus. Indsatsen vil være præget af et højt kompetenceniveau, engagement og ikke mindst en åben og personlig dialog.

På baggrund af vores solide lokalkendskab kender vi de mange kvaliteter ved lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder. Desuden beskæftiger vi os med liebhaverejendomme og vi tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Vestergade 3 i Silkeborg. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du overvejer køb eller salg af bolig. Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale. Du finder kontaktinformationer på vores ejendomsmæglere på denne side.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Professionel behandling og håndtering

  "Vi vil gerne sige Emil Bjørn Møller mange tak for en virkelig professionel behandling og håndtering af handlen af Kajs hus. Det var dejligt, at han altid var frisk og klar og aldrig i tvivl om, at han kunne sælge huset".

  Kaj Persson

 • Kage for en god indsats

  "En othellolagkage til teamet i Silkeborg for den gode indsats med at få solgt vores hus på Liljevej 19 er på vej. Det var ikke en nem sag at håndtere for home, men opgaven blev løst. Vi kan varmt anbefale home til andre der tænker på at sælge".

  Grethe og Christian

 • Hurtigt salg - og solgt til prisen

  "Vi har været mere end tilfredse med den hjælp, vi har fået af home i forbindelse med vores hussalg. Især har vi selvfølgelig glædet os over, at vores kompetente mægler lavede en vurdering, som betød, at huset blev solgt til prisen indenfor en måned".

  Gitte og Morten

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.