home Silkeborg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Silkeborg - din lokale ejendomsmægler

Hos home Silkeborg kan du være sikker på, at vores ejendomsmæglere vil yde en ekstra indsats for at få din bolighandel hurtigt og sikkert i hus. Indsatsen vil være præget af et højt kompetenceniveau, engagement og ikke mindst en åben og personlig dialog.

Solidt lokalkendskab

På baggrund af vores solide lokalkendskab kender vi de mange kvaliteter ved lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder.

Desuden beskæftiger vi os med liebhaverejendomme og vi tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører topprofessionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi lægger vægt på tilgængelighed

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Vestergade 3 i Silkeborg. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du overvejer køb eller salg af bolig.

Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale.

Du finder kontaktinformationer på vores ejendomsmæglere på denne side.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • God behandling

    "Kristian har gjort et super flot stykke arbejde med salget af vores hus! Han har opdateret os under hele forløbet, og vi har hele tiden følt os rigtig godt klædt på. Vi har kunne mærke, at der var en oprigtig interesse for, at få vores bolig solgt på den helt rigtige måde. Tusind tak for et helt fantastisk forløb".

  • Hurtigt og effektivt

    "Da vi skulle kigge efter mæglere til at sælge vores hus, mødtes vi med flere mæglere. Vi havde dog fået varme anbefalinger om Emil fra home Silkeborg. Lige fra første vurderingsmøde og til de efterfølgende snakke var vi ikke i tvivl om, at han var ”vores mand”. Mavefornemmelsen var der simpelthen, så Emil skulle sælge vores hus. Vores hus kom online en onsdag eftermiddag og så tog det fart. Fredag var de første 2 fremvisninger, samt en del i de efterfølgende dage. Fredag aften bliver vi ringet op af Emil. Der var et bud på prisen. Et salg på 2 dage! En vild og ubeskrivelig følelse som vist lander i kategorien ”luksusproblem”. Vi kan kun give Emil og hele teamet i home Silkeborg de varmeste anbefalinger. De er yderst professionelle".

  • Vi følte os trygge fra start til slut

    "Vi havde flere ejendomsmæglere ude og give en vurdering af huset, men efter at Helle havde været forbi var vi slet ikke i tvivl om, at det skulle være jer. Da det var første gang, vi skulle sælge et hus var det også vigtigt for os, at vi følte os trygge, og det har vi gjort fra start til slut. Fra huset blev sat til salg til at købsaftalen var skrevet under gik der 8 dage, hvilket må siges at være bedre end vi i vores vildeste fantasi kunne forestille os. Helle var en rigtig god støtte i forhandlingsprocessen, hvilket vi har sat stor pris på. Vi vil til en hver tid anbefale home Silkeborg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller