Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 09.00-17.00

Sydvestvej 23, 9370 Hals

70 m2 fritidshus

Kontant 898.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 09.00-17.00

Charmerende istandsat A-sommerhus i skønne omgivelser med toilet både oppe og nede!


Hyggeligt bjælkeloft der bidrager til den dejlige sommerhusstemmening

Velkommen til dette skønne sommerhus på Sydvestvej 23. 

Dette charmende sommerhus på 70 kvm ligger i et roligt og naturskønt område, godt gemt væk fra hovedvejen. Sommerhuset har en fantastisk placering i Bisnap Nord og i kort afstand til den dejlige børnevenlige badestrand, hvor hele familien kan tilbringe en hyggelig stranddag. Hele Hals området byder på masser af aktiviteter lige fra en 18-hullers golfbane til en put and take sø. Den skønne ferieby er kun en kort køretur væk, og der er cykelsti hele vejen, så familien nemt kan komme ind til de lokale indkøbsmuligheder, gå en tur på den dejlige havn eller få en forfriskning på de lokale spisesteder. 

Sommerhuset fordeler sig på to plan og når du træder ind i sommerhuset, mærker du med det samme den helt rigtige sommerhusstemning. Huset har et skønt lysindfald, der giver en dejlig atmosfære. Du mødes af et nyere velindrettet køkken med alt indenfor hårde hvidevarer, som giver dig de bedste forudsætninger for at lave den helt store middag til gæster og familie. Herfra er der åben adgang til stuen med både spisebord, sofaafdeling og en brændeovn, som giver ekstra varme og hygge på kølige aftener. Du har udgang til både den store sydvestvendte terrasse fra køkkenet samt en god overdækket østvendt terrasse fra stuen, som er helt perfekt til at nyde morgenkaffen. I stueetagen finder du desuden et godt badeværelse med vaskemaskine. Overetagen byder på et stort soveværelse med plads til en stor seng, hvor du kan nyde udsigten fra de to overdækkede altaner mod øst og vest. Ydermere får du her faktisk også et tilhørende toilet, som sjældent ses i denne type huse. 

Udenfor sommerhuset får du et stort rummeligt anneks med god plads til hobbyrum, ekstra stue eller hvad behovet ellers er til. De to terrasser i hver sin ende af huset sikre, at du altid kan fange morgen- og aftensolen, og samtidig også rykke dig efter skyggen, hvis det bliver for varmt i solen.

Den store grund på hele 1.740 kvadratmeter er som skabt til udendørs familie aktiviteter og giver en sikker legeplads til børnene samt rig mulighed for afslappede stunder i solen eller hyggelige grillmiddage på de varme sommeraftener. Udenfor finder man også et godt værksted med god opbevaringsmulighed og redskabsskur til diverse haveredskaber. 

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så ring på 98 25 27 44 og book en fremvisning i dag.
2Antal rum
1964Byggeår
1740 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

844 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,424 / 4.298 kr.

Tjek boliglån