Slugten 32, Loddenhøj, 6200 Aabenraa

60 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Stemningsfuldt fritidshus ved Loddenhøj Strand


Ugeneret have og stor, solrig terrasse

Ferier og fridage får en skøn ramme i dette fritidshus, der er lyst og stemningsfuldt indrettet. Huset byder på et stort, åbent opholdsområde, to gode værelser og brugbar bonusplads i underetagen, og en ugeneret have samt et skønt, solrigt terrassemiljø giver optimale vilkår for at nyde sommerens solrige dage til fulde.
Huset ligger i et fredeligt sommerhuskvarter, og du har kun 750 meter til Loddenhøj Strand, hvor sommerdagene kan forsødes med en is fra campingpladsen eller en svalende dukkert i bølgen blå. Løjt Land byder på smuk natur, der inviterer til lange gåture, og du kan også bruge gode timer på den nærliggende golfbane. Indkøb klares let i Løjt Kirkeby fem kilometer fra adressen, mens et kvarters kørsel til motorvejen gør det nemt at komme til og fra ejendommen.
Husets underetage rummer en integreret garage samt to disponible rum med mange muligheder. Overetagen byder på et moderne badeværelse og to værelser, der begge er af en god størrelse med plads til dobbeltseng og klædeskab. Det åbne opholdsområde emmer af hyggelig feriestemning, og her er et skønt lysindfald fra store vinduespartier, som strækker sig fra gulv til loft. Køkkenet er tidssvarende indrettet med lyse elementer, og stuen byder på masser af plads til en spisesektion og bløde sofaer.
En hævet træterrasse smyger sig omkring huset mod øst og syd, og her kan solen nydes fra morgen til aften. Her er god plads til et terrassebord og solsenge, og i de lune måneder fungerer terrassen som en naturlig forlængelse af boligen. Haven er nem og ugeneret, og ejendommen fuldendes af en vestvendt fliseterrasse.
Kontakt os allerede i dag.
3Antal rum
1970Byggeår
896 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.202 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,930 / 7.067 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045