Petersvej 3, Lyngså, 9300 Sæby

82 m2 fritidshus

Kontant 1.475.000 kr.

Fritidshus i 2. klitrække  med 100m til stranden


Spændende og hyggeligt fritidshus på skøn naturgrund

Dette fritidshus har en yderst fin og eftertragtet beliggenhed - 2. klitrække ved Lyngså Strand. Der er blot 100m til populær og børnevenlig sandstrand og vejen hertil er sikker, da huset er beliggende på blind vej, hvor lille sti fører direkte ned i klitterne.

Ved ankomsten til fritidshuset høres bølgernes susen og fuglekvidder, stemningen af sommerferie, afslapning og nærvær med familien mærkes straks på den skønne naturgrund. Der er flere gode muligheder for at nyde arealet udenfor, da der er flere overdækkede terrasser og lærige arealer og en lukket overdækket terrasse.

Et spændene hus med flere niveauer, der aktuelt er indrettet med køkken, alrum og stue samt tre soverum, et ekstra rum og et badeværelse.

Et lyst køkken med hvide låger og træbordplade, gode skabe og plads til alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der glasdør til overdækket terrasse mod øst og direkte forbindelse til alrummet, der er indrettet med spisebord og udgang til endnu en skøn terrasse, der er overdækket og vestvendt.

I forlængelse af alrummet ligger den rummelige opholdsstue med rig mulighed for at indrette med sofaer og lænestole samt loft til kip. Centralt placeret i opholdsrummet er brændeovnen, som sikre varmen og hyggen i huset.

Badeværelset er centralt placeret og indrettet med vask i skabsarrangement der matcher køkkenet - hvide låger og træbordplade. Der er brusekabine, toilet og plads til vaskemaskinen. Huset rummer 3 værelser og et disponibelt rum, der kan være anvendeligt til flere formål.

Der er opført en lukket overdækket terrasse på den sydlige ende af huset med udgang til både den østlige og vestlige terrasse. Den lukkede overdækkede terrasse vil kunne nydes fra tidligt forår til sent efterår og herfra kan man nyde udsigten over den skønne naturgrund.

I bunden af grunden, er der et udhus opdelt i 3 rum, der anvendes til opbevaring og haveredskaber.

En beliggenhed i top og et fritidshus med mange muligheder - et sted der SKAL opleves!
4Antal rum
1997Ombygget
1196 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.489 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,772 / 6.895 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922