Nordre Skovpark 18, Midskov, 5370 Mesinge

48 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

MESINGE, MIDSKOV


Hyggeligt og enkelt sommerhus i roligt sommerhusområde med skøn udsigt til naturen og kort afstand til strand.

Hos home Kerteminde kan vi med udsøgt fornøjelse præsenterer dette skønne sommerhus ved Gabet på det smukke Hindsholm med den betagende natur, hvor I med det samme kan finde ro i den afslappende atmosfære. Sommerhuset er beliggende i attraktivt sommerhusområde, hvor du fra hoveddøren har blot ca. 200 meter til en gåtur langs vandkanten og udsigten til Odense Fjord, hvor Enebærodde ses i horisonten og det charmerede fyrtårn kan skimtes.

I nærområdet findes flere lækre gårdbutikker med lokale råvare, desuden er der indkøbsmulighed ved købmanden i Mesinge, hvor der ligeledes er mulighed for café besøg ved Café Kirkeladen. 
Hindsholm byder også på rigt dyreliv der særligt kan opleves ved den helt unikke natur på Fyns Hoved.
På et godt kvarters kørsel nås Kerteminde eller Munkebo, hvor andre af hverdagens fornødenheder kan klares. Kerteminde blomstre særligt om sommeren og byder bl.a. på charmerede stræder, lækre restauranter og cafeer, nichebutikker, Renæssancehavnen og skøn maritim stemning ved jollehavnen, flere ishuse eller forskellige aktiviteter som eks. minigolf og Fjord & Bælt, samt den populære Kirsebærfestival i juli.

Vi byder indenfor i sommerhuset på 48m², som i 2014 har gennemgået en grundig renovering. Sommerhuset er beliggende på en 1.050m² stor og skøn naturgrund, omkranset at skyggefulde træer, der indbyder til skønne ophold når I trænger til en pause fra hverdagens ræs.

Vi træder direkte ind i sommerhusets køkken som fremstår praktisk og simpelt. Herfra er der videre adgang til boligens hjerterum, stuen - med brændeovn, sofagruppe og spiseplads. Fra stuen er der gennem vinduespartiet dejligt udsigt til naturen samt udgang til terrassen. Bevæger vi os videre i sommerhuset kommer vi til boligens store soveværelse, samt badeværelse med bruseniche.

Sommerhuset er en del af "Grundejerforeningen Gabet". 

Lyder dette interessant, så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at fremvise sommerhuset.
2Antal rum
1971Byggeår
1050 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.432 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,138 / 5.619 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404