Mågevej 2, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

93 m2 fritidshus

Kontant 1.445.000 kr.

Rummeligt sommerhus med udendørs pool


Lukket gårdhave

Sommerhusdrømmen lever i bedste velgående her på Mågevej, hvor vi lige nu kan udbyde dette fritidshus i skønne Fuglslev. Udover en fantastisk beliggenhed tæt ombejlet af både by og natur, byder selve huset på tidløs arkitektur, rendyrket sommerhusstemning og sågar en udendørs pool.
Huset er fra 1973 og fremstår velholdt og pænt med hvidmalede vægge i letbetonsten, der tilfører huset ekstra kant. Derudover er der her tale om et rummeligt sommerhus på hele 93 kvadratmeter og en god rumfordeling. Planløsningen indeholder fire værelser, et badeværelse med plads til vaskemaskine, en sauna og et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Dette er uden tvivl huset hjerte, og det er her, timerne tilbringes omkring alt fra måltider til kortspil og lange samtaler i skæret fra brændeovnen. 
Huset råder også over en luft/luft varmepumpe, så der er ingen grund til at frygte de kølige dage. Alt i alt er Mågevej 2 sin egen lille perle med lyse rum og en dejlig atmosfære, som også fortsætter udenfor.
Her venter en lukket gårdhave, hvor den store terrasse er delvist overdækket. Et par dråber regn er derfor ingen hindring for, at hyggen kan fortsætte i tørvejr herinde. Men vil I gerne blive våde, er det bare at springe i poolen, der med sin velkendte turkisfarvede bund indbyder til mange timers afslapning og leg for hele familien – bedre bliver det næppe!
Fuglslev er, som navnet afslører, rig på fuglearter og andet dyreliv, som lever i naturen omkring de hyggelige veje. Er I glade for at være aktive, er dette lige noget for jer, for her venter et hav af skønne vandre- og cykelruter lige udenfor døren. Men der er også mange andre oplevelser i vente; Ree Park finder I bare 3 km fra hjemmet, Stubbe Sø ligger i gåafstand, og savner I byens leben, ligger Ebeltoft blot 10 minutters køretur væk. Her vil I opleve rendyrket charme med brolagte gader, et rigt butiksliv og små caféer.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 20 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 112.800,-.
4Antal rum
2000Ombygget
1257 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.153 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,594 / 6.778 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33