Lindestien 14, Kaldred Ferieby, 4593 Eskebjerg

92 m2 fritidshus

Kontant 895.000 kr.

Skønt fristed i det naturskønne Kaldred Ferieby


Lindestien 14, 4593 Eskebjerg

I det naturskønne sommerhusområde Kaldred Ferieby, byder home velkommen til dette skønne sommerhus. Hvor afslapning og hygge er i højsædet, og de mange fællesarealer og stisystemer indbyder til skønne gåture, frisk luft til de mindste og hundelufteture.

Fritidshuset er beliggende ca. 7 minutters kørsel fra en af Sjællands allerbedste sandbadestrande, det populære naturreservat Vesterlyng med en spændende flora, rigt fugleliv og fritgående kreaturer.

Fritidshuset er i 2016 blevet til- og ombygget, så det nu byder på: Indgang - stort, skønt, lyst leverum med loft til kip og med udgang til lækker træterrasse, her plads til både spiseafdeling og sofahjørne, og der mulighed for opdeling til ekstra værelse – flot køkken, som ligger i åben forbindelse med mindre kosteskab/viktualierum – badeværelse med brus – mindre fordelingsgang med skabsopbevaring – samt 2 mindre, disponible rum.

Til din gæst er der skønt hyggerum og til bilen en åben lejlighed med ekstra plads i form af tilhørende udhus/værksted.

Ejendommen fremstår pæn, men savner lidt kærlighed. Haven er skøn, nem og ugenert med stor rododendron, træer, og saftigrøn græsplæne som indbyder til masser af leg og afslapning.

Kaldred byder på mange aktiviteter i området både i børnehøjde og voksenhøjde, f.eks. kan her fanges Stør i Kaldredgårdens Put & Take sø, bygges sandslotte på Vesterlyng strand, spotte hulsten eller hoppe en tur i bølgen blå.

Indkøbsmuligheder ca. 3 km. væk i byen Eskebjerg. Gode offentlige busforbindelser til de større byer Kalundborg og Holbæk. Du kan besøge den lille atmosfære fyldte havneby Havnsø og herfra tage på et minicruise til både Nekselø og Sejerø. Bestemt et besøg værd.

2Antal rum
2016Ombygget
1334 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.187 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,411 / 4.338 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim K. Nielsen
home Kalundborg

Daglig leder, Ejendomsmægler, Valuar MDE

kimni@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00