Fyrrevej 7, Lammefjorden, 4571 Grevinge

84 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Super chamerende fritidshus i det naturskønne Grevinge - kort afstand til strand og skov


Fyrrevej, Lammefjorden, 4571 Grevinge

Med åbent til kip er der, især i den rummelige stue, en lækker, luftig rumfornemmelse, som byder på mange spændende muligheder for, at I kan sætte jeres helt eget og unikke præg på indretningen. 

Fyrrevej 7 byder velkommen fra vejen til et super charmerende, klassisk fritidshus med sortmalede facader og hvidmalede vinduer og en skøn, overdækket terrasse, der er etableret langs den sydvendte del af huset. I bydes indenfor i en fin entré med adgang til det store, lækre køkken-alrum på, og til en fordelingsgang, der giver adgang til husets to værelser og badeværelset. 

Badeværelset står intakt, som en sand retroperle, hvor de brune fliser beklæder både vægge, gulve og brusekabine. Badeværelset fremstår velholdt og absolut brugbart. Køkkenet er pænt og lyst og indrettet med god skabs- og bordplads. Den store stue byder på rigtig mange forskellige indretningsløsninger og med en brændeovn i hjørnet er her allerede masser af hygge, længe inden i overhovedet er gået i gangmed at indtage jeres nye fritidsbolig.
Den store overdækkede terrasse skaber en helt særlig stemning udendørs. Her er god plads til flere hyggekroge, spisebord og grill, og terrassen forlænger tiden I kan tilbringe udendørs markant, både i yder sæsonerne og når det, til tider lidt ustadige, danske sommervejr byder på regn - og når duggen falder.
Haven er stor og hyggelig og anlagt med højbede og en stor, flot plæne.
Nærområdet byder på dejlig natur. Her er Grevinge Kanal i ganske kort gåafstand fra huset, til stor glædefor børnene.

Grevinge Lammefjord er et hyggeligt og veletableret sommerhusområde med et dejligt naboskab, højt til himlen og dejlig meget fred og ro. 
5Antal rum
1990Ombygget
1213 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.121 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,168 / 5.631 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Lyngen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20