Begoniavej 30, Skovgårde/Øer, 8400 Ebeltoft

180 m2 fritidshus

Kontant 4.595.000 kr.

Super lækkert sommerhus med stort udlejningspotentiale


Plads til den store familie eller vennerne

Den store familie med al slags vedhæng skal vende blikket mod dette nybyggede kvalitetssommerhus, som vi nu kan præsentere på Begoniavej 30 i udkanten af Øer Strand – omtrent 3,5 km fra Ebeltoft by. Her er der plads til livsnyderi og samvær.
En grusindkørsel ind til en 21 m2 stor og sortmalet garage med elport er det første I ser, foruden sortmalet læhegn, og det tilsvarende udtryk i den skarpskårne fritidsbolig med træ/alu-vinduer fra Rationel. Her kan I virkelig brede armene ud, for hele matriklen tæller 1.855 m2, hvilket giver fantastisk god plads under solens stråler. En lækker terrasse i keramikfliser snor sig om husets sider, så I til alle tider kan finde sol og skygge, og herfra kan I løbe direkte ud på græsset til vandkamp eller fodboldturnering, og så er der trampolin. Eller måske er I mere til et dyp i vildmarksbadet? Der er også saunahus, og vi kan også oplyse, at der er ladeboks til elbil.
Mulighederne for at udleje er gode, men samtidig gør fristedet sig som nævnt glimrende til den store familie eller til flere venner, som søger et tilflugtssted, der skal kunne det hele. Huset rummer 180 m2 og byder bl.a. på 5 værelser og to hemse. Dertil kommer 3 badeværelser, hvoraf det ene ligger tilstødende det ene værelse, og det andet byder på både brus og spa. Et Tvis-køkken ligger i åben forbindelse med det store leverum, hvor der er god plads til hhv. spiseafdeling og sofahjørne. I kan desuden slippe den legesyge side løs ved bordtennis- eller airhockey-bordet i aktivitetsrummet eller blot nyde en stille stund i et blødt sofamiljø.
Vejen er blind med en sti, der leder videre på tur. Duft af fyrretræernes harpiks og sommerblomster præger de naturskønne ruter, mens I i den anden retning også har gåafstand til vandet. Måske vil I kitesurfe, eller måske er I mere til en is i Slusen. Afslutningsvis kan I cykle til Ebeltofts hyggelige liv på 10-15 min. med alt, hvad dertil hører af restauranter, gode butikker og hyggelige gader.

Er indgivet til udlejning gennem Novasol - Luxury Collection med husnr. D04030. Novasol forventer en lejeindtægt på ca. kr. 300.000,- til sælger.

Skal virkelig opleves - kontakt os for en fremvisning

6Antal rum
2023Byggeår
1855 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.973 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,175 / 21.444 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33