Slotsbakken 72, 2970 Hørsholm

121 m2 rækkehus

Kontant 4.750.000 kr.

121 m2 skønt ende rækkehus i Slotsbakken!


Hørsholm

På en suveræn placering i Slotsbakken findes dette skønne ende rækkehus med flot udsigt til grønne arealer og golfbanen i baggrunden... Rækkehuset er af nuværende ejer blevet flot opdateret og fremstår helt klar til indflytning.

Her er den skønneste atmosfære i bebyggelsen - der bor børnefamilier, dem midt i livet og seniorerne side om side. Det summer rart af liv når man går på fællesarealerne; og når man er hjemme er der fred og ro, højt til himlen og fuglefløjt... 

Ved ankomsten ser man den hyggelige gårdhave mod sydvest og aftensol - herefter går man ind i selve huset som indeholder: stor entré, flot gæstetoilet, stort lækkert køkken alrum med god spiseplads samt adgang til to meget rummelige værelser. Væggene mellem værelserne er ikke bærende så vil du lave om i indretningen er det nemt og ligetil... Fra værelserne er der udgang til den skønne terrasse mod sydøst, hvor du har sol det meste af dagen og udgang til den store græsplæne samt golfbanen og stisystemerne.

I køkkenet må man gerne lave vinduer i gavlen hvis man ønsker dette. Tilladelse foreligger.

1.salen indeholder dejligt stort soveværelse, flot badeværelse med stor bruseniche samt en skøn stor stue med loft til kip og et sublimt lysindfald.

Det store stuerum, kan snildt opdeles til flere værelser hvis man har brug for dette.

Kort afstand fra huset finder du Øresund og det friske badevand, skoven, markerne, skoler, indkøb, Kystbane station med tog til København, den berømte is-forretning i Mikkelborg og meget mere.

Vil du bo dejligt centralt i Hørsholm, med godt naboskab, så har du fundet det rigtige sted - nemlig Slotsbakken! Huset her er supergodt og et besøg værd - kom ud og oplev hvor skønt her er, ring 49 21 49 21 for en visning.
4Antal rum
1986Byggeår
158 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.331 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,316 / 22.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21