Parkvej 7A, 8660 Skanderborg

110 m2 rækkehus

Kontant 2.898.000 kr.

Skanderborg Midtby


Super beliggenhed midt i byen i gå afstand til alt!

Denne lejlighed/rækkevilla i 3 plan er fuld af charme og sjæl. Den er at betragte som et byhus og ikke en egentlig lejlighed. Byhuset har kig til søen fra flere rum i huset samt fra forhaven og parkeringsarealerne.

Placeringen er helt unik for dig, som ønsker at bo i hjertet af Skanderborg med 50 meter til Adelgade og 50 meter til Byparken og søen. Man har således gåafstand til alle byens faciliteter, såsom Kulturhuset og biografen, cafeer, forretninger, indkøb, offentlig transport, Bloms indkøbscenter og meget mere. Man får derved en god kombination af byens liv og naturen/søen på den anden side. Selve huset ligger dog stadig roligt og tilbagetrukket fra trafik og larm. Der er også parkeringsplads og skur til opbevaring, så det praktiske i dagligdagen er nemt.

I stueplan har man entreen og et stort køkken alrum, som kan bruges til både spisestue og hygge stue. Endvidere godt disponibelt opbevaringsrum under trappen.

1. sal er indrettet med et godt og stort badeværelse, soveværelse og gæsteværelse. En optimal indretning med bad og værelser på samme etage!

Øverst oppe har man en stor stue med loft til kip og en kvist, hvorfra man kan sidde og nyde udsigten over Skanderborg sø!

Udvendigt har man en terrasse og lidt forhave, således at man kan sidde i fred og ro og nyde det gode danske vejr, men uden at man skal passe en stor have!

home byder velkommen til en bolig i hjertet af byen.
4Antal rum
1989Ombygget
736 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.255 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,624 / 13.180 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11