Sundvej 25, st.. tv., 8700 Horsens

109 m2 lejlighed

Kontant 1.295.000 kr.

HORSENS CENTRUM


Herskabelig, lys og indbydende lejlighed på central beliggenhed!

Er du i markedet for en herskabelig lejlighed i flot stand, på en god central beliggenhed i Horsens Midtby, så kunne denne meget præsentable, lyse og indflytningsklare herskabslejlighed være jeres kommende hjem.  

Lejligheden er velplaceret i høj stueplan i en flot ejendom fra 1932. Til hverdag vil du bo tæt på alle byens faciliteter, såsom Caroline Amalie Lunden med grønne områder og sommerkoncerter, Søndergades café- og kulturliv, Langelinies nye badefaciliteter, havnefronten, Horsens Forum med diverse koncerter, fodboldkampe og svømmehal. Indkøb og offentlig transport er ligeledes i kort afstand fra lejligheden - alt er altså indenfor 5-10 minutters gang fra boligen.

Indretning: 
Af den indbydende og klassiske opgang, bydes du velkommen i boligens entré med god plads til overtøjet. I alle lejlighedens opholdsrum er der de smukkeste plankegulve og så er lejligheden nymalet - lige til at flytte ind i! 

To stuer en-suite i klassisk stil med højt til loftet, stuklofter og stukroset og så er der grundet de mange vinduespartier et dejligt lysindfald. Stuerne er store og der er væld af indretningsmuligheder.

Nyere køkken holdt i hvide materialer, som fremstår som nyt. Stort og lyst soveværelse med skabe. Pænt badeværelse i en god størrelse med nyere håndvask, sanitet og bruseniche.

Af fællesfaciliteter er der et nyere udvendigt cykelskur, fælles kælder med bl.a. vaskerum og depotrum. Ejerforeningen er veldrevet med bl.a. opsparing via grundfond til kommende projekter, ligesom der løbende tages hånd om ejendommen, som fremstår i pæn stand.

Hvis du er i markedet for en indflytningsklar, lækker og indbydende herskabslejlighed på en central beliggenhed, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning - vi glæder os til at vise dig rundt!
3Antal rum
1995Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.431 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,560 / 6.031 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Vejlevej

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200