Strandvejen 136B, 1., Bredballe, 7120 Vejle Øst

106 m2 lejlighed

Kontant 2.595.000 kr.

Attraktiv 3-værelses lejlighed tæt ved Vejle Fjord


Beliggende i fantastiske omgivelser

Adressen siger næsten det hele, og Strandvejen i attraktive Bredballe lever da også til fulde op til sit navn. Her er kort afstand til Vejle Fjord og man er i gåafstand fra den smukke natur ved Tirsbæk. Mulighederne for at nyde livet ved fjorden får man på alle tænkelige måder her på Strandvejen. Der er god og nem adgang ned til fjorden flere steder, og samtidig er man tæt beliggende på de mange og alsidige indkøbsmuligheder i Bredballe centret, de lokale skoler, grønne områder og Vejles pulserende bymidte. Bredballe er kendetegnet ved sin helt unikke beliggenhed ned til Vejle Fjord og sit kuperede terræn, og alt dette kan man nyde i fulde drag på netop denne ejendom.

Lejligheden fremstår ligesom selve ejendommen i flot og renoveret stand. Ud mod Strandvejen råder ejendommens to lejligheder over fælles carport, hvor man til denne lejlighed har sin egen parkeringsplads, ligesom man også råder over et udhus. Bag carporten finder man den flotte ejendom fra 1994, og via en kort trappeopgang lander man i den charmerende, lyse og renoverede lejlighed. Her er træ/alu vinduer, vandskurede vægge, flotte trægulve og naturligvis gulvvarme overalt. Renoveringerne er mange og senest har man monteret et nydeligt køkken fra 2019. 

Lejlighedens 106 m2 består af en rummelig entré, et funktionelt bryggers, to gode værelser med skabe, pænt badeværelse samt et helt fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her strømmer lyset ind fra de sydvendte vinduer, og fra lejlighedens leverum kan man nyde udsigten ud over det spektakulære område og ikke mindst Vejle fjord. Fra stuen er der adgang til hele to altaner, så solens stråler kan nydes hele dagen. Til lejligheden hører ligeledes råderet over en del af haven. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne fantastiske lejlighed i Bredballe. 
JaAltan
3Antal rum
1994Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.763 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,942 / 12.142 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811