Ryttervej 3, Normsted, 6780 Skærbæk

205 m2 landejendom

Kontant 2.785.000 kr.

Fantastisk landejendom til at danne rammen for et drømmeliv på landet!


Sjældent udbudt naturoase med mulighed for jagt og dyrehold.

I fredelige omgivelser for enden af lukket vej finder du denne naturoase, hvor rammerne er sat for at udleve et drømmeliv på landet. Grunden på knap 5 ha ligger i naturskønne omgivelser, og skaber de perfekte rammer for at drive jagt eller etablere dyrehold på den tilhørende jord. 

Ejendommen fremstår med en pudset facade, tegltag og trævinduer/plastvinduer. Opvarmningen sker med oliefyr som suppleres af elvarme. Ejendommen er opført i 1908, og har et samlet boligareal på hele 205 kvm. Stuehuset er bygget i solide kvalitetsmaterialer, og du kan glæde dig til at overtage en velholdt bolig med gulvvarme i bad, toilet og køkken. 

Boligen byder på en stor hall med charmerende originalt terrazzo-gulv, og med trappeopgang til 1. sal. Det klassiske landkøkken er med et pænt tidsløs klinkegulv, og køkkenmiljøet fremstår velholdt og er med mørke træfronter. Her er der god arbejds- og skabsplads, og plads til at indrette sig med et spisebord, som familien kan samles omkring. Ejendommens to stuer ligger i forlængelse af hinanden, og er med et smukt pitch-pine trægulv, og christiansfelder-ovnen der er central placeret, tilfører rummene en hyggelig atmosfære. Hele to værelser finder du i stueplanet, som har en god størrelse og er med henholdsvis trægulv og gulvtæppe. Badeværelset er med pæne klinker, gipsloft med spots, bruseniche og spabad. Herudover er der også et praktisk gæstetoilet i stueplanet, der ligeledes er med et pænt klinegulv og velholdt miljø. 
1. salen byder på 2 gode værelser med trægulve, og det ene af værelserne har udgang til en dejlig balkon, hvor mange timer kan nydes med udsigt over den store have. Yderligere er der på 1. salen rig mulighed for at lave ekstra værelser i det uudnyttede areal. 

Udover det smukke stuehus finder du på grunden nogle ideelle udbygninger, hvor kun fantasien sætter grænser for udnyttelsesmulighederne - udover mulighed for dyrehold i den 444 kvm store stald/lade der er indrettet med hestebokse, er der i den 140 kvm store lade med smukt hvælvinge-loft mulighed for at afholde et brag af en fest, da nuværende ejer her har lavet gildesal.  

Her er der tale om en ejendom, med et væld af muligheder, hvor den omkringliggende jord kan drages til fordel. 


5Antal rum
1908Byggeår
2Antal toiletter
49332 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.785.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.172 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,094 / 12.811 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270