Nymarken 5, Nymarken, 5464 Brenderup Fyn

228 m2 landejendom

Kontant 6.995.000 kr.

Kvalitetsejendom med 12,5 ha. skov og naturområde


Tæt på Brenderup by og Varbjerg Strand

Der er lagt op til unikke naturoplevelser, hvis denne flotte kvalitetsejendom på Nymarken 5 lidt uden for Brenderup bliver jeres. Til ejendommen hører nemlig et imponerende jordstykke på omkring 12,5  hektar, som er udlagt med skov, engdrag og egen sø. Selve stuehuset rummer hele 228 m2, og hertil hører et stort udhusareal med mange spændende anvendelsesmuligheder.
Ejendommen ligger ganske roligt, helt afskåret fra trafikstøj, og det tætte skovlandskab, der omkranser bygningerne, fuldender idyllen på fineste vis. I skoven og på de vidtstrakte enge kan I være heldige at se råvildt, egern og forskellige fugle, og ved aftentid kan I nyde solnedgangen udover landskabet. På jorden er der også mulighed for eksempelvis dyrehold, hvis det er drømmen.
Både stuehuset og udhusbygningerne fremstår i flot stand, og siden 2003 er ejendommen blevet gennemgribende istandsat med gode kvalitetsmaterialer over hele linjen. Der er eksempelvis sortglaseret tegltag på alle bygninger, mens boligens udvendige træværk, vinduer og døre er af Mahogni. Flere steder er der i øvrigt lagt et pænt egetræsparket med synlige årer, og i udestuen er der vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer.
Både førstesalen og stueetagen har behagelig gulvvarme, ligesom begge etager har eget badeværelse. Sammenlagt får I hele syv værelser samt et walk-in-closet, og herudover kan I glæde jer til et pænt opholdsmiljø, hvor stue og køkken-alrum ligger i åben forbindelse.
Udhusarealet er fordelt på en bygning, der rummer et vaskerum, et grovkøkken og en dobbeltgarage. I tillæg hertil er der udestuen, der er bygget til en 160 m2 lade, der også rummer eget toilet og et disponibelt rum, som kan bruges til liberalt erhverv.
Fra adressen er der under to kilometer til Brenderup, hvor der er en brugsforening, en bager, en daginstitution samt skole i privat og offentlig regi. Der er også en pizzeria til de dage, hvor aftensmaden skal være nem, og mens motorvejen kan nås på omkring otte minutter, kan I være i Middelfart på omtrent den dobbelte tid. Sidst, men ikke mindst, har I mindre end fire kilometer til Varbjerg Strand.
Ring for nærmere information.
9Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
124344 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.487 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,291 / 32.560 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010