Svejbæk Banesti 12, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

144 m2 villa

Kontant 2.898.000 kr.

Dejlig familievilla på attraktiv adresse


Tæt på smuk natur

FAMILIEVENLIG INDRETNING
Ejendommen præsenterer sig yderst velholdt, og det positive indtryk fortsætter inden døre, hvor der venter jer et hyggeligt og lyst hjem. Her vil I opleve behagelige lysforhold takket være brede vinduespartier, der inviterer solen ind i boligen.
Boligens hjerterum udgøres af stuen, hvor hele familien kan samles på tværs af dagligdagens aktiviteter. Den indretningsvenlige stue muliggør nemlig både en blød sofagruppe samt et spiseareal. En rummelig gang leder jer videre til et funktionelt køkken, der giver jer en fortrinlig ramme om madlavningen.
I får fem værelser med rig mulighed for at indrette jer efter jeres behov med soveværelse, børneværelser, legerum eller hjemmekontor. Sluttelig rummer boligen et badeværelse samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter.
HAVE MED FANTASTISK UDSIGT
Udenfor venter jer et skønt og solrigt terrassemiljø med sol fra eftermiddag til aften. Grundet den høje placering af grunden får I desuden en betagende udsigt over området og de nærliggende naturomgivelser, hvor I fra terrassen kan følge årstidernes skiften.
TÆT PÅ DAGLIGE GØREMÅL
I bosætter jer i et dejligt område med nærhed til hverdagens bekvemmeligheder såvel som smukke naturområder. Fra adressen kan I på omkring ti minutter cykle til indkøb, dagtilbud og skole, mens I får lige knap 500 meter til Svejbæk Station med forbindelse til Aarhus, Silkeborg og Herning. Nærmest lige uden for hoveddøren finder I Linå Vesterskov, ligesom der er gåafstand til Ludvigslyst restaurant.

5Antal rum
1976Ombygget
796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.002 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,693 / 13.288 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088