Strandvej 54A, Ballen, 5762 Vester Skerninge

188 m2 villa

Kontant 4.795.000 kr.

Udsigtsvilla fra 2019 på hele 188 m2 i 1-plan med skøn terrasse mod vandet


Mulighed for flexbolig / Tæt på Ballen havn / Kun 10 km til Svendborg By

Drømmer I om et moderne hjem med havudsigt og plads til drømmene? Så ligger jeres nye hjem på Strandvej 54A. Her får I et energioptimeret hus med luft-til-vand-varmepumpe fra 2019 og hele 188 kvadratmeter med en førstesal, hvor I selv kan lægge sidste hånd på værket.
Fra den dobbelte carport træder I ind i entréen, og som en magnet drages I mod stuerne, hvor det sydvendte gulv-til-loft-vinduesparti lader lyset strømme ind og giver jer en smuk udsigt over havet. Fra spisestuen er der indgang til et lækkert køkken med tidløse, hvide fronter, og via gangen finder I tre værelser samt et udsøgt badeværelse med brus og plads til vaskefaciliteter. Et af værelserne er en master-suite med walk-in-closet og eget badeværelse med brus og dobbeltvask.
På førstesalen kan I slippe kreativiteten løs i de rå lokaler. Her kan I dyrke den pladskrævende hobby eller lave flere værelser til dine, mine og vores børn udover det allerede etablerede gavlværelse, der også har udsigt til vandet fra en fransk altan.
Somrene vil uden tvivl blive brugt med kolde drikkevarer på den overdækkede terrasse, hvor I kan sidde i læ og betragte de brusende bølger. Vil I gerne nyde solen, sætter I jer blot ud på den yderste del af terrassen, hvor glashegnet sikrer frit udsyn. Resten af haven er nemt holdt og kan snildt tilpasses jeres behov, eller I kan lade den være vild-med-vilje til glæde for biodiversiteten.
I Ballen er den rolige tilværelse garanteret. Indkøb finder I hurtigt i de nærliggende byer sammen med et væld af gode skoler og friskoler. Har I brug for et større udvalg af butikker eller en god kop baristakaffe, er der kun 15 minutter i bil til Svendborgs charmerende bymidte.
5Antal rum
2019Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.577 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,469 / 21.685 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200