Søndersøvej 1, 8800 Viborg

155 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

TILBUD ØNSKES! Bynært og sønært og tæt ved dagligvarebutikker


Klassisk og charmerende udtryk i røde sten og rødt tegltag

Smuk rødstensvilla med masser af luft og albuerum i både boligens mere end 220 etagemeter og på grundens godt 1.400 kvm. Boligens byggeår er 1930 og det udvendige udtryk af ejendommen er den dag i dag langt hen ad vejen i fuldstændig overensstemmelse med den charmerende og indbydende byggeskik fra 1930'erne.

Placeingen lige uden for bymidten i Viborgs sydlige bydel er yderst centralt med kort afstand til ikke bare midtbyen, men også grønne områder rundt om Søndersø og ved sØnæs, der er flere dagligvarebutikker indenfor få hundrede meter, ligesom også både børnehave og skole nemt nås på enten gåben eller cykel.

Boligen har en spændende indretning og byder på flere forskellige afdelinger og dermed masser af indretnings- og anvendelsesmuligheder. I 1971 er tilføjet en tilbygning, som indeholder en stor og rummelig entre med adgang til den oprindelige boligdels stueplan og kælder, der er et stort bryggers og en rigtig fin stue, som også kunne anvendes som et stort hjemmekontor, hvis man vil drive sin virksomhed fra hjemadressen.
I stueplan findes et stort køkken/alrum i forbindelse med stuen og så er der en mellemgang med trappe til 1. sal og til kælderen. Fra mellemgangen er der udgang til en stor vestvendt terrasse.
På 1. sal er der toilet, værelse og soveværelse.
Herudover rummer boligen en god og anvendelig kælder med vinduer placeret over terræn, så der kommer godt med lys ind i kælderen. I kælderen findes mellemgang med hjemmebar, to disp. rum, badeværelse med bruseniche samt depotrum.

Udover boligen byder ejendommen på en virkelig hyggelig gårdhave og så ikke mindst en stor garage på 50 kvm., hvor der er plads til både bil, motorcykel og værkstedsgrej.

Søndersøvej 1; et rigtigt hyggeligt sted.

4Antal rum
1971Ombygget
2Antal toiletter
1443 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.261 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,971 / 8.733 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99