Søndergade 36, Frederiks, 7470 Karup J

150 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Mulighed for udstykning af grunde til både villa- og rækkehusbebyggelse


Udnyt grundens udviklingsmuligheder eller bo med en dejlig, stor grund midt i Frederiks

Spændende ejendom med stort udviklingspotentiale beliggende godt i Frederiks mellem Viborg og Herning. Frederiks er en yderst aktiv by med egen skole, børneinstitutioner, dagligvarebutik, bager, eget idrætsanlæg med bl.a. hal, svømmehal og boldbaner. Herudover har byen et rigt foreningsliv med masser af aktivitetstilbud.

Ejendommen er beliggende på Søndergade i Frederiks og har et samlet grundareal på 4.519 kvm., hvoraf vej udgør 305 kvm. Ejendommen omfattet af lokalplan nr. 370 - bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks. Denne lokalplan giver mulighed for udstykning af ejendommen i grunde til både parcel- og rækkehusbyggeri.

I dag anvendes ejendommen til privat beboelse med et mindre butikslokale på 50 kvm. Store dele af grunden er udlagt til en yderst hyggelig have og så er en del af grunden stadigvæk anlagt med indkørsel fra den gang, da der var planteskole på ejendommen.

Beboelsen er i stueplan indrettet med entre med trappe til 1. sal og til kælderen, badeværelse, stor stue med udg. til overdækket terrasse og have, køkken med inventar fra KVIK fra 2022, soveværelse. På 1. sal findes repos med skab, to værelser og soveværelse med udg. til altan. I kælderen er der toilet, brygges, depotrum samt stort disp. rum, der kan bruges til gildesal/aktivitetsrum/teenage-lounge/syrum/hjemmebiograf eller lign.

Udvendigt byder ejendommen på masser af plads på den ca. 4.500 kvm. store grund. Enten til egen fornøjelse med masser af albuerum eller udvikling til byggegrunde til parcelhuse eller rækkehuse.

Kontakt home Viborg og hør mere om denne spændende ejendom og de mange muligheder, ejendommen byder på.
5Antal rum
1958Byggeår
2Antal toiletter
4519 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.338 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,840 / 7.833 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99