Ny pris

Sølundsvej 3, 2100 København Ø

345 m2 villa

Kontant 35.000.000 kr.

Østerbro - Svanemøllekvarteret


Unik bolig tegnet af arkitekten Johannes Magdahl Nielsen. Indvendigt kunsthåndværk er lavet af Thorvald Bindesbøll

Velkommen til denne enestående villa i skønvirke stil beliggende i det eftertragtede Svanemøllekvarter.
Denne enestående bolig er som et kunstværk i sig selv og vidner om historie, der strækker sig tilbage til sin oprindelse. Den nuværende ejer har ejet huset i de sidste 20 år og har formået at bevare alle de fortryllende finesser som blev skabt af to af 1900-tallets mest fremtrædende kunstnere, arkitekten Thorvald Bindesbøll og maleren Johan Rohde
Skønvirke-stilen, der udspringer fra den kunstneriske og arkitektoniske bevægelse i slutningen af 1800-tallet, søger at forene kunst og håndværk i en smuk synergi. Denne villa er en levende manifestation af denne tanke med sine dekorative træk der vidner om den inspirerende historie.
Når du træder indenfor i huset bliver du mødt af den imponerende karakteristiske hall med smukke buede døre og former, som giver en følelse af bevægelse og dynamik. Her er garderobe plads og elegant trappeforløb til 1. sal. Herfra har du videre adgang til den højloftede spisestue med original stuk og vægmalerier i gyldne nuancer. Fra stuen er der indgang til det lyse køkken, samt endnu tre smukke stuer. Alle højloftede og med de smukkeste detaljer.
1. salen byder på to store stuer samt 3 værelser. Det ene med udgang til stor terrasse med udsigt over den frodige have. Et stort badeværelse med karbad og endnu et toilet er at finde på 1. salen
2. sal med tre anvendelige værelser.
Kælderen er høj og tør med vinkælder og flere disp. rum.
Svanemøllekvarteret er kendt for nærheden til byen, men samtidig det perfekte sted for børnefamilier med tryghed og ro. Svanemølle Strand ligger få minutter væk. Her kan du nyde en svømmetur i havet, tage en løbetur langs stranden eller slappe af i solen på den fine sandstrand.

.
10Antal rum
1910Byggeår
2Antal toiletter
1291 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

35.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

20.182 kr.

Udbetaling

1.750.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

199,550 / 161.916 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Skafdrup
home Charlottenlund - Klampenborg

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

arnes@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00