Skovvangsvej 51, Barløse, 5610 Assens

111 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

En særdeles velholdt og indflytningsklar ejendom beliggende på landet


Nabo til skøn natur, golfbane og kort afstand til kysten - mulighed for flexboligtilladelse

Et særdeles velholdt hus på landet og med flot udsigt over en velplejet golfbane

Ejer har gennem årene sørget for modernisering og vedligeholdelse både inde og ude. Seneste er der monteret et nyt køkken fra Aubo og lagt gulvvarme i køkkenet. Så ingen tvivl om at det er husets hjerte hvad enten man nyder morgenkaffen eller en lækker middag med vin.

I stuen er der god plads til flere gæster eller den store sofa. Her er der lagt et nyt lyst gulv og det store panorama-vindue med syd giver et god lysindfald og et flot kig til haven. 
Udestuen indbyder til hygge og "udeliv" i sommerhalvåret, men kan opvarmes hvis man har brug for ekstra plads på en vinterdag. Her er direkte adgang til den sydvendte og ugenerte terrasse hvorfra man kan nyde den velplejede og flotanlagte have. Bagerste i haven er der anlagt en indkørsel med plads til trailer, campingvogn el.lign.

Husets 1.sal rummer et soveværelse med god garderobeplads. skulle man have behov for mere plads er resten af loftetagen uudnyttet og kan med tilladelse inddrages til et ekstra værelse. I forbindelse med at der blev lagt nyt tag er der lavet en kvist til det ekstra værelse.

I stueetagen er der en entre og adgang til badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Desuden et godt stort værelse samt bryggers og fyrrum.

De praktiske rum som bryggers og baggang gør hverdagen nemmere på landet, hvor man har brug for god plads til udelivet og opbevaringen. Ved denne bolig er en del af udhuset isoleret og man kan komme tørskoet fra carporten og ind i huset. Tillige skabes der en god læ- og hyggekrog.

Ståtaget er udskiftet i etaper som det måtte have trængt. Udestuen er renoveret med nyt tag og nye glaspartier som gør den anvendelig en stor del af året. Faktisk hjælper nogle få solstråler til at opvarme huset. Det betyder at forbrug af olie i gennemsnit udgør ca. 1.100 liter om året.

Huset er beliggende i landzone og man kan derfor forvente at opnå en flexboligtilladelse. Læs mere på: https://www.assens.dk/borger/bolig-og-byggeri/flexbolig-i-assens-kommune


4Antal rum
1992Ombygget
876 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.259 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,249 / 4.149 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070