Rønnevej 26, 3730 Nexø

205 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Flot villa med skøn naturudsigt


- Uden bopælspligt

På Rønnevej 26 lige uden for Nexø ligger denne flotte murstensvilla i halvandet plan. Villaen er omkranset af en fantastisk prydhave og ikke mindst med udsigt til vand, marker og by. Villaen er velindrettet og byder på et lækkert køkken-alrum, en stue, fem værelser og to badeværelser. Udenfor har I en skøn prydhave og et stort udhus med gode muligheder til at etablere en gildesal, stort værksted, galleri mm. 
Boligens hjerte er det lækre køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Her er der plads til den store families udfoldelser, hvor afslapning, leg, kreativitet og madlavning danner den gode ramme og nærvær for familiens hverdag. I køkkenet har I et smart barområde eller hyggehjørne med en delvis åbning ud til spisebordet. Fra spisebordet har I en skøn udsigt til marker og vand. Overalt i boligen er der højt til loftet og med vinduer i alle retninger, som giver et fantastisk lysindfald. Fra alrummet er der udgang til en hyggelig terrasse. 

Med fem værelser fordelt på begge etager, er der plads til den store familie eller til dem der ønsker god plads til evt. hjemmekontor og hobbyrum. Boligens store badeværelse er på 1. salen og et mindre i stueplan. Endvidere har boligen en rummelig entré og et stort bryggers. 

Udenfor kan I nyde sommeren på den skønne fliseterrasse, den hyggelige gård samt prydhaven der byder op til en sanselige gåtur. Derudover har I en rund, lukket pavillon med vinduer og to døre, som kan åbnes op ud til haven.
I bosætter jer i skønne landlige omgivelser, men samtidig tæt på Nexø, hvor I finder daginstitution, skole, supermarked, bibliotek, idrætsfaciliteter og kysten.
7Antal rum
1907Byggeår
2Antal toiletter
3488 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.492 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,860 / 10.960 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ann-sofi Hansen
home Nexø

Ejendomsmægler MDE

ashan@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87