Præstegyden 1, Ørsted, 5620 Glamsbjerg

230 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Stor landejendom i stemningsfuld landsby på Vestfyn


Skøn naturgrund på 4 tdl.

Åbne vidder og skov karakteriserer landskabet, der omgiver denne store landejendom, hvor friland, byliv og storslået natur forenes på fantastisk vis. I får her en rummelig og velholdt ejendom fra 1925, hvortil en skøn grund på omtrent fire tdl. har beriger jer med skov, sø og en smuk have. Dertil hører udbygninger med masser af muligheder, og frem for alt kan I se frem til en fredelig og uforstyrret tilværelse på landet.
Ørsted er en hyggelig landsby, hvor foreningsliv og sammenhold trives, og der er også en dagligvarebutik i byen. Samtidig når I nemt de større stationsbyer på Vestfyn såsom Aarup, som stiller skoler, pasningstilbud, uddannelsesinstitutioner og flere gode indkøbsmuligheder til rådighed. Bussen kører få skridt fra hoveddøren, og endelig er der overkommelig afstand til motorvejen.
Omkring bebyggelsen ses den frodige have, hvor opvoksede træer, blomstrende bede og køkkenhaven bidrager til den idylliske stemning. Der er fire hyggekroge i haven, hvorfra I kan nyde udsigten over Frøbjerg Bavnehøj, og ikke mindst kan I færdes ugeneret. Grunden strækker sig langs marken og inkluderer også et område med skov, hvor der er en sø med fine fiskemuligheder. På grunden er der også god plads til praktiske hobbyer og dyrehold, hvilket udbygningerne ligeledes gør muligt.
Beboelsen er rummelig og består af fire værelser, et badeværelse, et bryggers, to stuer en suite og et spisekøkken. Herudover er der en udestue og en gildesal foruden det integrerede udhus med vaskerum og værksted. I stuerne er der god plads til at indrette hyggelige sektioner, og også den store udestue bliver et yndet opholdssted. I sidstnævnte er lyset som intet andet sted i hjemmet, og I kan sidde og kigge ud på haven. Værelserne er fordelt med to i stueetagen og to på førstesalen.

Ejendommen er tilmeldt Assens fjernvarme, som kommer til området i 2025
7Antal rum
1983Ombygget
21633 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.737 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,530 / 5.954 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010