Pederstrupvej 10, 8620 Kjellerup

140 m2 villa

Kontant 699.000 kr.

Med matrikel op til grønt område, Skønt område tæt på Kragelund og Silkeborg


Klassisk murermestervilla i Frederiksdal med udhusbygning 39 m2

DEJLIG RØDSTENSVILLA TIL FAMILIEN
Denne pæne murermestervilla, som ligger på Pederstrupvej 10 i Frederiksdal, står flot med sin facade i røde mursten og med en stor indkørsel langs husets front. Med 140 m2 i halvandet plan tilbyder villaen masser af plads til jeres familieliv, og der er løbende foretaget renoveringer, hvor husets originale stil fra byggeåret 1933 er omhyggeligt bevaret.

FLOT HJEM MED FINE DETALJER
Den gennemtænkte indretning kommer særligt til udtryk i det landlige køkken, hvorfra der er indgang til den store stue, som er med brændeovn og en grå kontrastvæg. Fra entréen ledes I videre til stueetagens lyse badeværelse, som er med bruseniche. På samme etage er der også et godt værelse. Der er både stuk og skyggereb flere steder i hjemmet, og på førstesalen er de originale bjælker bevaret. Heroppe finder I endnu et badeværelse med bruseniche, et lille værelse samt et oplagt soveværelse, hvor der er indbygget skabsplads og masser af indretningsmuligheder.

DEJLIGE UDENDØRSAREALER OG GODT NÆRMILJØ
Den rummelige grund på 1.162 m2 indrammer hjemmet med en stor græsplæne, der ligger åbent på ejendommens sydlige side, hvor I kan slappe helt af på den flisebelagte terrasse. Herude ligger der også et pænt udhus, som matcher hovedhusets varme, rødlige farver. Derudover bliver I en del af et hyggeligt lokalsamfund i Frederiksdal, hvor der er mange områder tiltænkt børnene i byen. Fra haven har I adgang til et stort sports- og legeområde, hvilket gør beliggenheden optimal for familien, og I får også adgang til masser af dejlig natur og et rigt dyreliv, da Klosterlund og Bølling Sø er lige i nærheden. Få kilometer væk ligger Kragelund, hvor I finder skole, indkøb og daginstitution.
4Antal rum
1933Byggeår
2Antal toiletter
1162 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.270 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,123 / 3.278 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088