Østergade 30, 6670 Holsted

100 m2 villa

Kontant 540.000 kr.

Prisvenlig bolig med nyt luft til vand varmeanlæg


Beliggende i Holsted med kort afstand til indkøb og motorvej

Østergade 30 i Holsted er en villa, der trænger til en kærlig hånd - og du har derfor en unik mulighed med denne virkelige prisvenlige villa. Vi inviterer dig derfor indenfor til en god og ærlig villa, hvor man virkelig har muligheden for at sætte sit eget charmerende præg på ejendommen.

Fra den rummelige entre bevæger man sig videre ind til stuen med åben forbindelse til spisestuen. Her har man originale og charmerende træplanker, godt og rummeligt køkken i lyse materialer. En ejendom med muligheder.

Ejendommen har også en kælderplan med tre gode disponible rum samt et bryggers. 
Ydermere har man på 1-salen en god udnyttet planløsning, hvori der findes 3 rummelige soverum.

Derudover byder Holsted på et godt handelsliv og gode indkøbsmuligheder.
Man befinder man sig kun 400 meter cirka fra indkøbsmuligheder, 270 meter fra offentlig transport og kun cirka 5 minutter fra skolemuligheder på en god cykeltur. Såvel er man også tæt på sport- og fritidsfaciliteter, der gør byen til et attraktiv sted at bo for familier og børnefamilier.

Derudover er beliggenheden helt ideel for pendlere, da man er tæt på både Kolding og Esbjerg. Det er derfor let tilgængelig, at komme med motorvejsnettet, offentlig transport eller i bil. Holsted har desuden sin egen togstation, der ligger blot en kort cykeltur fra Østergade 30, og som giver let adgang til de omkringliggende byer og områder. 

Alt i alt er Østergade 30 en spændende ejendom beliggende i det skønne Holsted. Så har du skruet hænderne godt på, og er klar til at give ejendommen en kærlig hånd - så kan du her få din drømmevilla, hvor du virkelig har mulighed for at sætte dit eget præg.

Kom selv og se alt det man får for pengene! 
Ring 75 36 53 00 og book en fremvisning med home i Vejen!
4Antal rum
1955Byggeår
846 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

540.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.322 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,211 / 2.554 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300