Lundby Hovedgade 103, 4750 Lundby

400 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Stor og sjælden udbudt bolig med udsigt


Mulighed for fleksibel overtagelse

Den gamle skole i Lundby udbydes nu til salg, så jer, der er på jagt efter masser af plads og muligheder, kan indstille søgningen og skrive under på netop dét her på Lundby Hovedgade 103. Velkommen til.
Kvadratmeterne og potentialet føles næsten uendeligt på tværs af de fire etager, der blandt andet kan indrettes til to særskilte boligenheder med separate indgange, så I kan bo flere generationer under samme tag eller tjene en ekstra skilling på udlejning. Erhverv eller kollektiv er også oplagt. Med andre ord er det et mulighedernes hus, der står klar til jeres underskrift. At hjemmet tidligere har været en realskole, kommer til udtryk i de store rum, hvor det sænkede loft gemmer på en imponerende loftshøjde. Stemningen er generelt virkelig indbydende, hvilket særligt skyldes naturen uden for bondehusvinduerne, men også de flotte plankegulve og flere stuer en suite. 
Udefra gør ejendommen ligeledes et imponerende udtryk med sine gule facader, mange vinduer og naturligvis taget fra 2020. Det rummelige tema fortsætter udenfor på den 1.696 kvm store grund, der blandt andet består af velvoksne træer og buske, så I kan blive snart sagt selvforsynende i alverdens frugter og bær. Herfra kommer den naturskønne udsigt virkelig til sin ret, hvor de flade, åbne marker sørger for et langt og ugeneret udsyn til sæsonernes skiftende facetter. Sæt jer eksempelvis til rette på tagterrassen eller den hævede træterrasse og nyd viewet.

Energistyrelsen har fremsendt tilsagn til en væske-til-vand-varmepumpe, der giver et tilskud på kr. 21.600. 
Beliggenheden er selvsagt lige i øjet ud til landskabet og samtidig tæt på alle hverdagens behov. Der er eksempelvis få minutters gang til alt fra skole til idrætsfaciliteter og daginstitution. Indkøbene klares efter en kort køretur. Kirsebærret på toppen er motorvejens og togstationens faciliteter, der lynhurtigt fragter jer til København.

https://lundbyrealskole.dk/
11Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
1696 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.763 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,136 / 12.811 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00