Langegyde 4, Kærum, 5610 Assens

176 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

NU MED FJERNVARME!


Utrolig nydelig og velholdt familievilla i Kærum med god garage/værksted

Mellem Ebberup og Assens på Langegyde 4 finder I denne virkelig fine villa på 176 kvm, der er løbende vedligeholdt og i rigtig pæn stand. Der er gulvvarme alle steder med klinker, og i stueplan får I et badeværelse med toilet, et gæstetoilet, et bryggers, et stort spisekøkken, og to stuer en suite, mens førstesalen byder ind med tre værelser. Hertil er der en grund på 613 kvm, og I får også glæde af et udhus/garage med mange anvendelsesmuligheder, som i dag fungerer som et anvendeligt værksted. 
Villaen er opført i 1892 og præsenterer sig ganske idyllisk med en hvid facade og rødt tag. I træder indenfor via entréen, der leder jer til toilettet og badeværelset, og alle tre rum er renoveret for nyligt. Køkken-alrummet har en rigtig fin størrelse og godt med albuerum til både madlavning og samvær. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset til den ene side, mens I kommer til de to indbydende stuer til den anden side. De to stuer kan let arrangeres som dagligstue og spisestue, og mod syd er der endda dobbelte havedøre ud til terrassen. Afslutningsvis har I den lyse førstesal med to børneværelser og et soveværelse, og selve reposen er oplagt at benytte som kontor.
Haven er anlagt i en vedligeholdelseslet stil med både græsplæne og terrassearealer, hvor udendørslivet kan nydes i fulde drag, og I udhuset/garage får I rum til de pladskrævende hobbyer og parkering af bil.
Der er knap tre kilometer til Ebberup, hvor der er et fantastisk sammenhold, som bliver styrket af de mange fritidsaktiviteter, den årlige byfester og “Garagen”, som er et lokalt mødested til arrangementer og god vinudskænkning. Ebberup har også skole, indkøb, haller, fitness og dagtilbud, og derudover er der offentlige transportmuligheder ganske få skridt fra ejendommen. Som bonus er I blot fem minutters biltur fra hyggelige Assens og badestranden ved Aa.

Kontakt home for en fremvisning - vi glæder os til at byde jer inden for!
5Antal rum
2001Ombygget
2Antal toiletter
613 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.467 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,969 / 5.511 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070