Kobbelskoven 49, Strandhuse, 6000 Kolding

228 m2 villa

Kontant 4.895.000 kr.

Plads til den store familie eller erhverv


Eftertragtet område tæt på natur, en god skole og uden trafikstøj

Eksklusiv familiebolig i Strandhuse, Kolding 
Velkommen til Kobbelskoven 49, en imponerende ejendom beliggende i det eftertragtede Strandhuse-område i Kolding. Denne skønne bolig tilbyder en fantastisk beliggenhed med nærhed til Apotekerengen, der indbyder til gå- eller løbeture langs naturskønne stier. Derudover kan du nyde den permanente badebro ved fjorden og have dine børn tæt på, da Lyshøjskolen ligger for enden af vejen.

Fra husets hovedindgang, er en pæn entre, som giver adgang til gæstebadeværelset. I forbindelse med entreen er husets hjerterum, nemlig det lyse køkken/alrummet, som hænger sammen med et praktisk og rummeligt bryggers. Fra fordeler gangen er der adgang til 2 værelser, master bedroom med rummelig walk-in garderobe med eget badeværelse med badekar. Sidst men ikke mindst fører fordeler gangen til husets teenage afdeling, Her er 4 store værelser samt badeværelse. Denne afdeling egner sig også godt til liberalt erhverv.

Ejendommen har gennemgået en større renovering i 2017. Der er blevet investeret i mange smarte løsninger i hele huset, hvilket afspejler en imponerende finish.

Huset er i en u form, omkring et hyggeligt og privat have miljø. Til ejendommen følger et isoleret udhus på hele 34 m2. 
Denne bolig er perfekt til den store familie eller dem, der bare elsker at have masser af plads. Med hele 228 kvadratmeter boligareal er der rigeligt med plads til at udfolde sig og skabe de bedste minder sammen.
Denne fantastiske ejendom skal opleves, så kontakt os i dag og lad os vise dig, hvorfor Kobbelskoven 49 er det perfekte sted at kalde hjem.
8Antal rum
1998Ombygget
3Antal toiletter
885 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.588 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,092 / 22.372 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Tobias Høi Maagaard
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

chmaa@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33