Kjærkbak 9, Klitmøller, 7700 Thisted

152 m2 villa

Kontant 2.645.000 kr.

1-plans villa i Klitmøller


Flot renoveret med gode løsninger

Rummelig bolig på 152 kvm i Klitmøller plus stor garage samt udhus. Beliggende på Kjærkbak og med kort afstand til Vesterhavet.

Klitmøller er et attraktivt bosætningsområde med stigende befolkningstal. Folk fra hele verden valfarter til byen for at prøve kræfter med de store bølger. Området har af samme årsag tilegnet sig navnet "Cold Hawaii". Det gamle fiskerleje er også meget mere end blot surfing. Egnen omkring Klitmøller er med sin placering midt i Nationalpark Thy omgivet af skønne naturområder. Med købmand, tankstation, skole, børnehave, et varieret erhvervsliv, kontorfællesskaber og et særdeles rigt foreningsliv byder byen på en dagligdag i høj kvalitet. Byen er for nyligt beskrevet som en varm zone i det danske landdistrikt.

Beliggende på Kjærkbak - et trygt og børnevenligt kvarter med ganske kort afstand til skolen og Vesterhavet. Nem og overskuelig grund med græsplæne og flisebelagt indkørsel.

Boligen rummer 152 kvm hvortil kommer 55 kvm stor dobbelt garage samt udhus med god plads til hobbymanden eller surf grej. 

Huset har en fin indretning og indeholder: Entre med stort indbygget skab. Flot køkken  med lyst inventar og spiseplads, stor stue med trægulv  og udgang til terrassen og haven. Fordelingsgang med adgang til 2 gode værelser , soveværelse med videre adgang stort walk-in closet . Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Nydeligt bryggers med vaskeplads og udgang til baghaven som indeholder redskabsskur og køkkenhave.

Der er oplagt 6 KW solcelleanlæg så der er mulighed for billig forbrugs-el. 

Et hus som løbende er blevet renoveret  og hvor alt står flot, med rigtig gode rammer og masser af plads.

Forhør nærmere hos home Thisted.
4Antal rum
1980Ombygget
760 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.714 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,216 / 12.075 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus B. Skammelsen
home Thisted

Ejendomsmægler, MDE

clbs@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25