Nyhed

Kildebjerg Skovvej 43, 8680 Ry

214 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Ry / Kildebjerg


Murermesterens egen bolig

Kildebjerg Ry er et unikt område med smukke huse, vandrestier, cykelstier, statsskov med flere gode udsigtspunkter, fælles skov/bålhytte, pulspark, 9 + 18 hullers golfbane og meget mere. Kun få hundrede meter til den skønne badestrand ved Knudhule, som besøges af mange i løbet af sommeren. Der er brugt mange penge og tanker for at udvikle Kildebjerg igennem årene til at være et helt unikt sted i forhold til mange mere traditionelle udstykninger i Østjylland

Denne pragtvilla er opført i 2008 og opført af lokal murermester til sig selv. Familien har nu efter 11 gode år valgt at udbyde huset til salg. Huset er gennemsyret af unikke og dyre håndværksmæssige løsninger, som sjældent ses i et typehus. Her kan bl.a. nævnes massivt sildebensparket i eg, terrazzogulv, Bøjsø vinduer i kernetræ, flot trappe, 58 m2 fuldmuret garage. Der er endvidere en muret, overdækket terrasse, som håndværksmæssigt kunne have været et svendestykke.

Den store terrasse vender mod vest, og har sol fra middag til sen aften, hele sommeren. Herfra kan man ugeneret nyde den smukke natur om dagen, grille om aftenen og følge årstiderne skifter.

Villaen rummer 214 kvm. beboelse, samt fuldmuret garage på 58 kvm., som resten af villaen. Der er et væld af detaljer, samt dyre og spændende tilvalg.
Indretningen rummer hele 5 værelser, 2 flotte badeværelser, praktisk bryggers med adgang direkte til garagen med el-port, samt præsentabel hall. Der er endvidere mulighed for at indrette flere kvadratmeter på 1. sal over garagen, såfremt man ønsker flere værelser, gæsteafdeling eller lignende. Der er allerede isoleret og afhængig af krave til indretning osv., vil man kunne indrette arealet for et overskueligt beløb.

En sikker investering i et hjem der tilfredsstiller den kræsne køber, der hverken ønsker at gå på kompromis med beliggenhed, arkitektur, kvalitet eller størrelse.

Ring til home og hør nærmere!
7Antal rum
2012Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.603 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,296 / 27.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00