Hjørringvej 257, Thorshøj, 9750 Østervrå

115 m2 villa

Kontant 198.000 kr.

Charmerende villa med hyggelig lukket have


Fin gammel stil i Thorshøj ved Østervrå

Velkommen til denne charmerende bolig beliggende på Hjørringvej 257 i den lille landsby Thorshøj, 9750 Østervrå. Her vil du hver dag kunne nyde den fredelige udsigt over de omkringliggende marker og lade roen indhylle dig i et hjem, der stilmæssigt respekterer områdets landlige særpræg.
Denne klassiske rødstensejendom er bygget i 1914 og har bevaret sin oprindelige charme. Med et boligareal på 115 m2 og en grund på 743 m2 får du her rig mulighed for både privatliv og familieliv.
I hjertet af huset finder du et åbent og indbydende køkken/alrum i lyse farver, som tilbyder en naturlig lokalitet for familiens daglige sammenkomster. Køkkenet inviterer til madlavning og hygge og har tilstrækkelig plads til et spisebord. Den åbne planløsning fører videre til opholdsstuen, hvor der er rigelig plads til en hyggelig sofakrog og endnu en spisekrog.
Fra køkken/alrummet træder du ind i det store, lyse soveværelse, som byder på faste skabe og masser af plads. Et rummeligt badeværelse med skabsmiljø, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler giver dig alle de bekvemmeligheder du har brug for, i en funktionel indretning.
En lille entré byder dig velkommen med trappe til første sal, som står klar til at blive renoveret og dermed kan tilpasses efter dine unikke behov og ønsker. Omdan denne del af dit nye hjem til ekstra soveværelser, hjemmekontor eller måske et kreativt atelier.
Haven er et hyggeligt og lukket tilflugtssted med muret udhus, græsplæne og sydvendt flisebelagt terrasse. Uanset om du søger et fredeligt bosted eller et sted at skabe minder, er Hjørringvej 257 et tilbud, du ikke bør overse. 

Thorshøj er en oplandsby med et stærkt lokalsamfund, der rummer et fantastisk fællesskab, gode foreninger og masser af aktiviteter til alle aldersgrupper. Derfor er denne bolig attraktiv for flere målgrupper. Byen har egen vuggestue, børnehave og SFO samt direkte skolebus til Torslev Skole i Østervrå. Der er bare 4 km til Østervrå, hvor du også finder svømmehal og gode dagligvarebutikker. 

Her er i Thorshøj er naturen din nabo, og dette hjem er kun et skridt fra at blive din personlige oase.
5Antal rum
1914Byggeår
743 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

776 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,153 / 911 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922