Hedevej 1, 9990 Skagen

120 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

YDERST CHARMERENDE RØDSTENSVILLA MED MANGE FLOTTE DETALJER


Flot renovering med bl.a. Bøjsø vinduer, hvidmalede gulve og filtede vægge

Nu udbydes denne helt særlige villa, som i 1959 blev opført af købmand Tønnes Thomsen og tegnet af Skagens lokale arkitekt, Christen Justesen. Ejendommen er nænsomt renoveret og med stor respekt for det originale udtryk og den originale indretning. Facaderne fremstår i flotte røde sten med fine detaljer og klassiske koblede vinduer fra Bøjsøe. Indvendigt findes flotte, hvidmalede plankegulve, glatte vægge og fine gerikter. En lys, venlig og indbydende villa fyldt med charme.
Ejendommen gennemgik i 2010 en større renovering, hvor bl.a. også de tekniske installationer blev skiftet. Her opdaterede man det hele, og på den måde fik man et langt mere tidssvarende udtryk samtidig med, at man netop bibeholdt originaliteten. Hvilket man tydeligt fornemmer, når man går rundt i huset.
Indretning: Entré og hall med trappe til 1. sal. To stuer en-suite, begge med udgang til have og terrasse. Endvidere et soveværelse samt køkken og badeværelse med skakternet klinkegulv og bruseniche. Køkkenet er indrettet med mindre trinette køkken, hvor man med fordel kan installere et mere funktionelt køkken.

1. salen er indrettet med repos, badeværelse med bruseniche samt to gode værelser, begge med udgang til altan mod hhv. nord og syd. Den lyse og venlige indretning går igen på 1. salen, med hvidmalede gulve, vægge og lofter.
Haven har en god størrelse og fremstår i dag som en naturlig og 'vild-med-vilje' have, hvor der er oplagt mulighed for eksempelvis etablering af større terrasse.
Beliggenheden er central og med kort afstand til både centrum, indkøb, off. transport, sportsaktiviteter og ikke mindst Byfogedskoven, som ligger kun 100m. væk. Tager man den korte gåtur igennem skoven, så står man faktisk i Vesterby, hvor stranden og hede-/klitarealerne strækker sig langs kysten ud mod Damstederne.
5Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
823 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.064 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,552 / 9.125 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666