Gl. Ribevej 72, Herslev, 7000 Fredericia

403 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

PROJEKTEJENDOM - Stor ejendom med et hav af muligheder


2-families ejendom med mange værelser, og med fast god lejeindtægt

Herslevs gamle skole, der er nu er ombygget til beboelse udbydes til salg. 

En ejendom beliggende mellem Fredericia, Kolding og Vejle i et skønt, populært mindre samfund hvor der både er børnehave, rideskole og et rigtig godt sammenhold. Ejendommen ligger på vestsiden af motorvejen, hvorfor det er meget begrænset hvad man hører til denne, fordi vinden oftest kommer fra vest. 

Villaen rummer 403 m2 bolig på en stor grund. Tilhørende er dobbelt garage og værksted der samlet set er 125 m2. Ejendommen har tidligere huseret to familier - en på hver etage. I dag benyttes boligen som én samlet enhed.

Boligens indretning i stueplan: Indgang via en af de to indgange fra vejen. Køkken med meget skabsplads og med udgang til dejlig terrasse. I denne ende af huset er der to gode værelser.
Badeværelset er af en god størrelse og har bruseniche. Endvidere er der en stor stue med megen lysindfald samt et stort opholdsrum som meget oplagt kunne benyttes som en gildesal, en stor stue med synlige loftsbjælker. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænserne her. Til sidst er der et fyrrum, en baggang og et godt bryggers. 
På 1. salen får du 6 værelser, et badeværelse og et gennemgangsrum som tidligere har været brugt til køkken. 

Ejendommens størrelse åbner mulighed for mange anvendelsesmuligheder, som f.eks. Bed and Breakfast, samlet bolig/erhverv på én og samme adresse, generationshus med plads til flere generationer under samme tag. Her er mulighederne virkelig mange, så søger du/I en ejendom som ikke udbydes til salg hver dag, så er muligheden her nu!

Ejendommen har en lejeindtægt for leje af en telemast, som et godt supplement til de faste udgifter. I 2021 indbragte det 59.084 kr. svarende til 4.923 kr. i mdr. - Vi har en investor som er interesseret i at investere i denne lejekontrakt for en god sum penge. Pengene kan med fordel bruges som en del af finansieringen eller bidrage til forbedringer af ejendommen.

Ring til os for nærmere info og eller en fremvisning på tlf. 75 93 02 66.
10Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
2145 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.089 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,730 / 6.952 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Juul
home Fredericia - Købmagergade

Ejendomsmægler, MDE - Daglig leder

juul@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66