Ny pris

Fjordvej 34, 8832 Skals

105 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Hyggelig og charmerende rødstensvilla i indflytningsklar stand


Beliggende på den skønneste plet med en stor grund

Velkommen til Fjordvej 34, og velkommen til denne hyggelige og charmerende rødstensvilla i Skals.

Villaen er gennem de senere år renoveret og moderniseret, så den i dag er et trygt køb der er lige til at flytte ind i. Siden nuværende ejers køb i 2019 kan det bl.a. fremhæves, at der er moderniseret toilet og bad, er pålagt nyt tag og efterisoleret, er etableret nyt gulv med gulvvarme i stueplan og sammenlagt køkken og stue, og senest er der støbt bund i udhuset og skiftet de sidste døre og vinduer.

Huset fremtræder overalt lyst, venligt og indbydende, og med de senere års opdateringer er det minimalt hvad der kommer af større overraskelser.

I stueplan er her indrettet med: Entré med adgang til gæstetoilet, og trappe til førstesalen. Stort og indbydende køkken i åben forbindelse til stuen, og med udgang til den meget anvendelige træterrasse. På førstesalen findes et stort værelse, der let kan laves til to, samt et værelse med hyggekrog, og forskellige indretningsmuligheder. Kælderen, der er tør og meget brugbar, indeholder bryggersafsnit, 2 gode disponible rum, og et flisebadeværelse med brus.

De udvendige arealer er enestående med terrasser, græsarealer og gode muligheder for såvel legeafsnit, nyttehave eller måske endda en fodboldbane. Du finder ligeledes et stort udhus og en dobbelt carport med skur.

Skals er en velfungerende landsby, der byder på det meste for de fleste. Her er skole, indkøbsmuligheder, institutioner, fritidsaktiviteter, svømmehal og meget andet.

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for at høre nærmere.
3Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
1901 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.722 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,558 / 6.015 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99