Fiskebækvej 30, Pjedsted, 7000 Fredericia

168 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Charmerende bindingsværkshus i naturrige omgivelser


Fremstår moderne - større renovering i 2009

Er du på jagt efter sjæl og charme i din kommende bolig, så har du fundet den rette her.
Velkommen til Fiskebækvej 30 - En utroligt velbevaret perle beliggende i naturskønne omgivelser som både byder på bindingsværk samt stråtækt tag. 

Ejendommen er løbende blevet renoveret og moderniseret senest i 2009 hvor der bl.a. blev lavet en tilbygning på ejendommen i samme stil med det oprindelige hus. Ejendommen emmer af fine detaljer, bl.a. kan nævnes at der er i renoveringen i 2009 blev fundet en bjælke tilbage fra dengang huset blev opført i 1804 hvor der er ridset årstalt og formentligt initialer fra bygherren - denne bjælke er bygget ind i under køkkenvinduet i dag. 

Ejendommen byder på 168 m2 boligareal jf. bbr. hvilket giver rigeligt plads til familien, da der er nogle rigtigt fine værelser samt leverum. Derudover er der to badeværelser samt tre reelle værelser samt to værelser hvoraf det ene er gennemgangs værelse. 

På matriklen får man masser af natur, og man kan nyde landskabet og de forskellige terræner. 

Huset er indrettet som følgende:
Fra entreen træder man ind i en fordelingsgang som fører til den nye tilbygning som byder på to gode store værelser. Derudover er husets ene badeværelse ligeledes at finde fra entreen hvorfra der også er adgang til et nyere kvik køkken. Fra køkkenet er der adgang til opholdsstuen hvor der også er plads til en spiseplads. Derudover finder vi husets tredje værelse i forbindelse med stuen. Fra stuen er der en trappe som fører op til første salen. Her er der et gennemgangsværelse som fører ind til husets andet badeværelse samt ejendommens sidste værelse. Herfra er der ydermere adgang til en skøn altan hvor man kan nyde udsigten udover landskabet. 

Endvidere hører der til ejendommen en garage med værksted og fyrrum samt en flot og nem anlagt have med drivhus hvor man kan nyde de sene sommeraftener.

Har denne unikke ejendom vakt din interesse - så kontakt os, vi glæder os til at fremvise den for jer!6Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.840 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,966 / 8.733 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Thode Wilkens Rasmussen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

srasmu@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66