Fåborgvej 21, 5610 Assens

106 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Villaen er renoveret med nye døre og vinduer samt køkken og stue med gulvvarme


Her er indkørsel, carport og kort afstand til byen samt skovanlægget

Denne bolig i Assens er et godt match for den lille familie, som er på udkig efter en ejendom af en overkommelig størrelse. Her er tale om en villa fra 1942, der har et samlet boligareal på 106 kvadratmeter. Husets rummelige kælder giver ekstra plads til opbevaring og værkstedssysler, og udelivet kan nydes i den tilhørende baghave, der er nem at holde.
Ejendommen er bygget i changerende røde mursten og har hvide vinduesrammer samt sadeltag. En trappe leder op til hovedindgangen, der er fint markeret af en muret ramme i mørkere sten.
Inden døre er boligarealet fordelt over to etager, og planløsningen er klassisk med opholdsafdeling i stueplan og sovesektion på førstesalen.
Stueplanet byder på en tidssvarende indretning med køkken og stue i åben forbindelse. Her er lagt nyt trægulv med gulvvarme. Det U-formede køkken fremstår med hvide fyldningselementer, mens bordpladen er holdt i en lys naturnuance. I stuen kan I både have spisebord og sofahjørne, og her er endvidere terrassedør til haven.
Foruden en entré inkluderer stueplanet et gæstetoilet, der supplerer flisebadeværelset på førstesalen. Badeværelset er ganske stort og har muret bruseniche samt badekar. Etagen indeholder hertil to soveværelser, hvoraf det ene har et smart indhak til dobbeltsengen.
Kælderen er på 64 kvadratmeter, som er udnyttet til et praktisk vaskerum og yderligere tre disponible rum. Her er også udgang til haven og et udhus.
Baghaven er anlagt med græsplæne og forskellige buske, så den kræver ikke det store vedligehold. "Vild med vilje" og en blomstersåning for insekterne. Ejendommen har tillige en forhave med stenbede, og afslutningsvis er her en overdækning og et flisebelagt parkeringsareal.
Villaen ligger tæt på skovanlægget med legeplads, og fra den centrale adresse er der cirka ti minutters gang til bymidten, mens skole og børnehave nås på få minutters cykeltur. I har også kort cykelafstand til Assens hyggelige havnemiljø og til byens dejlige strande.
3Antal rum
1942Byggeår
2Antal toiletter
506 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.188 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,952 / 3.915 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070