Egholmsvej 8, 8660 Skanderborg

127 m2 villa

Kontant 5.795.000 kr.

Skanderborg midtby


Velbygget og charmerende murermester-villa med udsigt på attraktiv gade i midtbyen

Egholmsvej er en af de historiske veje i Skanderborg med mange flotte villaer fra 1900-tallet.
Denne utrolig charmerende villa er opført i 1908 og beliggende på en af de mest attraktive veje i
Skanderborg midtby og tæt på alt - både skole, indkøb, transport og Smukfest! Villaen er gennemrenoveret i 1999 og velholdt i hele sælgers ejertid og renoveret med respekt for husets oprindelse, men samtidig så det passer til en families behov. Bla. nyere tag og vindfang og kælderrenovering, og alle vinduer er løbende skiftet.
Indretning: Fra den lille forhave træder man ind i entreen, som er en nyere tilbygning med kvist fra 2007 og passer godt ind i arkitekturen på villaen, herfra er der adgang til det flotte originale trappeløb, som fører til 1. sal samt det dejlige køkken/alrum, et pænt og funktionelt badeværelse med bruseniche og nedgang til kælder/underetagen.
Hjerterummet i huset er det utrolige hyggelige køkken/alrum, som har adgang til stuen adskilt af franske døre. Der er højt til loftet med mange smukke detaljer som indbygget reol og stuk samt de originale gulve. Fra alrummet er der ligeledes adgang til en stor syd/østvendt terrasse. Her nydes sommermånederne fuldt ud med krukker, drivhus og hygge på terrassen, som omkranses af de smukkeste lilla syrener.
1. salen byder på et stort soveværelse med et originalt indbygget skab og dejlig udsigt over byen og mange smukke solopgange. Derudover 2 gode værelser samt disponibelt rum, som i dag bruges til lille kontor, og et nydeligt lille toilet.
Kælderen er istandsat med DUKA ventilation og varmegenvinding, så kælderen fremstår som en meget anvendelig underetage og 64 kvm ekstra gode kvadratmeter - både til hobbybrug eller den store teenager. Kælderen indeholder 2 gode disponible rum (i dag som samlingssted for børn og venner). Derudover dejligt vaskerum samt 2 disponible rum og udgang til haven, som er en charmerende lille oase med mange hyggekroge og med fugleliv, flotte træer, buske og planter. Sælger har lavet en hyggelig terrasse og mindre annex/udhus som bruges til havehus af sælger.
Egholmsvej ligger i hjertet af Skanderborg midtby, hvor man har søen og midtbyen og med kort afstand til både skole, dagstilbud, indkøb, cafeliv, Kulturhuset, en tur i biografen, det nyanlagte Bybad, løbe en tur i Dyrehaven og ikke mindst Smukfest.
Home byder velkommen til en utrolig charmerende villa på en meget attraktiv adresse - i hjertet af Skanderborg. Kom og oplev denne bolig med en af de hyggeligste haver i byen.

6Antal rum
2007Ombygget
437 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.719 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,235 / 26.357 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11