Digevej 13A+B+C, Brøns, 6780 Skærbæk

335 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Mulighedsrig ejendom med et boligareal på hele 335 kvm


God til investering - Indeholder 2 enheder!

Beliggende på Digevej 13 i Brøns, udbydes denne mulighedsrige ejendom, der aktuelt er opdelt i 2 enheder - hhv. lejlighed i stueetagen og lejlighed på 1. sal - Men kan opdeles i 3 enheder såfremt køber ønsker det, hvilket også er det angivne i ejendommens BBR. Brøns er super aktiv by, med et stærkt lokalt sammenhold samt flere årlige arrangementer. Du er blot 5 minutters kørsel væk fra Skærbæk, hvor du finder skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder.

Ejendommen består af et samlet boligareal på i alt 335 kvm, som aktuelt er fordelt på stuelejlighedens 280 kvm med tilhørende udestuer på 25 og 21 kvm og 1. salslejligheden på 55 kvm. Begge lejligheder har private indgange, og er med eget køkken og bad. Ejendommen fremstår med en hvid pudset facade, decratag og trævinduer. Ejendommen opvarmes med træfyr og sælger oplyser et faktisk forbrug på brænde på omkring 18.500 kr./årligt. 

Stuelejlighed: 
Den store stuelejlighed indeholder 4 gode værelser og to stuer, der ligger i åben forbindelse med hinanden, hvilket giver mulighed for både at indrette sig med sofagruppe, ekstra spisebordsplads, legesager eller noget helt fjerde. Fra de store stuer er der udgang til de to havestuer, med store vinduespartier, der vender mod syd og giver en skøn varme til rummet. Herudover er der to store badeværelser med lyse klinker og gulvvarme - og du behøver ikke gå på kompromis, fordi det ene badeværelse er med bruseniche og det andet badeværelse er med spabad. Lejlighedens køkken er rummeligt og med et lyst linoleumsgulv, lyst listeloft og fritlagte bjælker. Køkkenmiljøet er ældre men velholdt, og har god bordplads til madlavningen. Der kan nemt etableres endnu et køkken i stuelejligheden, så der igen er to lejemål i stueetagen.  
1. salslejlighed: 
Indgang til 1. salslejligheden sker via den store vestvendte træterrasse. Indvendigt mødes man i en stor og venlig indrettet stue, der ligger i åben forbindelse med et velindrettet køkken. Fra stuen er der adgang til en hyggelig hems. Herudover er der i lejligheden et badeværelse med lyse klinker og bruseniche, samt et stort soveværelse. De store tagvinduer giver lejligheden et dejligt lysindfald. 
Udvendigt: 
En stor grund på 5.270 kvm som primært er udlagt i græs og har udsigt til åbne vidder.
Tilhørende grunden er der en carport på 25 kvm samt en garage på 34 kvm, så der er god mulighed for at parkere bilerne i tørvejr. 
Ses vi i Brøns? Det håber jeg virkelig vi gør! 
8Antal rum
1860Byggeår
3Antal toiletter
5270 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.240 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,661 / 5.300 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270