Centrumsgaden 11, Bov, 6330 Padborg

176 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Attraktiv beliggenhed i et veletableret kvarter i dejlige Bov


Indflytningsklar villa til den pladskrævende børnefamilie

Når du og familien slår jer ned på Centrumsgaden 11, får I en velholdt ejendom på 176 kvm. med garage og et godt værksted - og så flytter I til et rigtig dejligt og efterspurgt kvarter.
Nabolaget er roligt og børnevenligt, og det tager mindre end otte minutter at nå børneinstitutioner, Lyreskovskolen, svømmehal og idrætsforening til fods, mens tiden er den samme fra jeres kommende hjem til flere gode indkøbsmuligheder, hvis I tager cyklen. Også pendleren får det nemt, idet der er kort afstand til nord- og sydgående tilkørsler til E45, som sikrer jer en kort tur til Aabenraa (26 min.) og Haderslev (37 min.), mens turen til Flensborg tager blot 20 minutter.
Det er et hyggeligt, indflytningsklart hus, I kan flytte ind i - med en velovervejet indretning med dejlige, store opholdsrum med bemærkelsesværdige lysindfald.
I får et stort, charmerende køkkenalrum med god plads til kulinariske udfoldelser og til et spisebord af anseelig størrelse. Det betyder, at der er plads til at ungerne kan deltage i madlavningen eller læse lektier ved bordet, mens dagens måltider bliver til.
Køkkenalrum og den store tilstødende stue kommer til at danne ramme om hverdagens glæder og festlige stunder. Hvis I samler familien på begge sider til jul, kan flere borde sættes i forlængelse af hinanden fra alrum til stue, så der er plads til hele klanen. Fra stuen er der udgang til havens solrige terrasse.
Villaen tæller i alt fire gode værelser, nemlig soveværelse med skabsvæg og tre børneværelser - alle rummelige, lyse og hyggelige. Dertil badeværelse med både kar og brus samt bryggers med plads til vaskesøjle samt familiens overtøj og sko.
Udendørs er haven helt ugeneret og privat. Den byder på en solfyldt terrasse, der vender mod sydvest og har plads til grill-hygge med venner og familie. Haven er overskuelig og nem at holde pæn - måske fordi den primært består af en dejlig stor plæne, som familiens yngste hurtigt være vinde hævd på med boldspil, fangeleg og hyggestunder med kammerater fra kvarteret.
I får også et dejligt stort drivhus med plads til både tomater og agurker samt garage med udhus.
5Antal rum
1998Ombygget
1100 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.348 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,855 / 7.835 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045