Bakkevej 9, 5610 Assens

142 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Smuk murermestervilla på rolig gade og kort afstand til stranden


Et særdeles velholdt hus med skønne terrasser og flot udsigt med havkig

På en en attraktiv, blind vej centralt i Assens finder I denne smukke murermestervilla med mange indbydende etagemeter og flere spændende indretningsmuligheder. Der er tale om en charmerende ejendom med lækre detaljer som eksempelvis vindueskarnapperne i de to beboelsesplan og de småsprossede terrassedøre i spisekøkkenet. Med til huset hører en dejlig, solrig have med mange hyggekroge, og samtidig falder hverdagen nemt i hak på adressen med eksempelvis skole og indkøb inden for godt fem minutters gåafstand.

Villaen blev opført i 1930 og præsenterer sig flot og velholdt med sprossevinduer, klassisik tegltag og pudset murværk. Boligen byder på 142 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer en god, lys hems plus en kælder på 74 kvadratmeter med vaskerum, et ekstra badeværelse og to store disponible rum, som præsenterer sig indbydende med synlige loftsbjælker og et rigtig godt lysindfald. Her er rigtig mange anvendelsesmuligheder for eksempelvis familien med teenager. I får desuden en carport på 45 kvadratmeter med integreret værksted. Også her er der et flot lysindfald.
Selve boligen byder på to værelser, der begge ligger på førstesalen, hvor I også finder et rummeligt badeværelse. Det ene værelse har godt med indbygget skabsplads, og det andet nyder godt af den store vindueskarnap og har opgang til hemsen. På hemsen er der 3 sovepladser.
 Fra begge værelser og hems er der en dejlig udsigt over hustagene i Assens bymidte.
Stueetagen er dedikeret til samværet med to store sydvendte stuer en suite, som bindes sammen af elegant buede franske døre, og hvor den ene har direkte forbindelse til spisekøkkenet. Der er et rigtig flot lysindfald dagen lang i stuerne, og om sommeren kan I åbne køkkenets terrassedøre op på vid gab til haven.
Fra terrassedørene leder en bred trappe ned til en gårdhavelignende afdeling med både drivhus og en terrasse til bland andet aftensolen. Syd for huset finder I en åben, solrig plæne med god plads til legende børn og hunde.
Der er et bredt udvalg af gode indkøbsmuligheder inden for umiddelbar gåafstand, og på mindre end ti minutter kan I spadsere til havnen og de hyggelige, snævre gader i bymidten. På cykel tager det få minutter til stranden.

4Antal rum
1930Byggeår
2Antal toiletter
593 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.794 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,396 / 11.389 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070