Bækkevej 56, Vittrup, 6650 Brørup

138 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Charmerende stråtækt ejendom beliggende i skønne omgivelser og naturen lige ved hoveddøren


Masser af plads til hobby, heste og hele familien.

Ejendommen Bækkevej 56 i Vittrup er en idyllisk oase af fred og ro, hvor man kan trække sig tilbage fra den hektiske hverdag og nyde livet omgivet af smukke omgivelser. Grunden er omkranset af træer og buske, hvilket giver en skøn og privat atmosfære.

På grunden finder man flere gode udbygninger, herunder en stor garage med plads til flere biler et godt værksted og masser af plads til opbevaring. Derudover er der en stor og solid staldbygning med flere hestebokse, oplagt til hobbybrug og husdyr, derudover der der masser af plads til hø og halm.

Ejendommen i sig selv er også idyllisk med en velholdt facade og en dejlig terrasser, hvor man kan sidde og nyde sin morgenkaffe eller en sommeraften med venner og familie. I stuehuset er der en hyggelig og rummelig stue med plads til både spisestue og sofaarrangement samt et dejligt køkken med alle moderne faciliteter og et kontor, et stort soveværelser og et badeværelse. Her er god mulighed for at etablere et ekstra værelse alt efter behov.

Derudover er der en side bygning med dobbelt carport, samt lækker Anneks på 60 kvadratmeter, der er indrettet med lyst køkken i åben forbindelse med stue, soveværelse, lille kontor eller walk-in og pænt badeværelse.

Den lækre store grund er en sand perle med frodige græsplæner, smukke blomsterbede og skyggefulde træer, der strækker sig mod himlen. Lyden af fuglesang giver en følelse af harmoni og ro.

Alt i alt er Bækkevej 56 i Vittrup en drømmebolig for dem, der søger en idyllisk tilværelse omgivet af smukke omgivelser og masser af plads til at leve og udfolde sig på.
7Antal rum
1800Byggeår
2Antal toiletter
19291 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.290 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,281 / 10.577 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300