Ny pris

Asmus Philipsens Vej 8, 6000 Kolding

138 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Familievenlig villa i Koldings sydlige bydel


Super god indretning og mange muligheder

Denne charmerende bolig strækker sig over 182 etagemeter og er beliggende med en fantastisk beliggenhed. Her er kort afstand til alt, inklusive flere skoler, et væld af indkøbsmuligheder, og det smukke naturområde i Kildevæld. Desuden er der nem adgang til motorvejstilslutning. Stisystemer ligger lige ved siden af huset og fører rundt i kvarteret, hvilket gør det let at udforske omgivelserne til fods eller på cykel.

Huset strækker sig over to etager og byder på en god højloftet underetage. Ved indgangen mødes du af to rummelige værelser, begge med godt lys og ca. 12 kvm. Hjemmets hjerte findes i det åbne køkken, spiseområde og stue, der er badet i naturligt lys fra vinduer, der strækker sig fra tre verdenshjørner. Herfra er der udgang til en stor udestue, der tilføjer en ekstra dimension til boligen. Ældre køkken med lyst inventar og skønt placeret i huset. 
Der er også et ekstra værelse/kontor med adgang til husets soveværelse, der har en smuk indbygget skabsvæg. De fleste opholdsrum har flotte gulve.

På denne etage finder du også et lille toilet samt et stort badeværelse med adgang fra både soveværelset og entréen. Badeværelset er lyst og rummeligt og har flisebelægning, badekar og rigelig skabsplads.

Underetagen har almindelig loftshøjde og byder på gode muligheder. Her er flere disponible rum samt et praktisk bryggers. Her er både indgang fra stueplan og indgang fra haven til denne etage. Det bagerste disponible rum har lav loftshøjde og fungerer perfekt som et rummeligt opbevaringsrum. Haven er hyggeligt lukket og har flere idylliske kroge samt gamle træer, der skaber en afslappende atmosfære.

Denne bolig er den perfekte kombination af komfortabelt familieliv og naturskønne omgivelser.

5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
1001 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.442 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,392 / 8.273 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33