Almegade 55, 3700 Rønne

191 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

For enden af en lukket vej i den centrale del af Rønne ligger dette rummelige parcelhus


191 kvm. stort parcelhus med 5 værelser og garage.


For enden af en lukket vej i den centrale del af Rønne ligger dette rummelige parcelhus, som nu kan blive jeres. I kan overtage et lyst hus med masser af plads til den voksende familie. Dertil følger også en dejlig, solrig have og en beliggenhed tæt på det meste.
Jeres kommende hjem ligger centralt med kort afstand til skole, dagtilbud og indkøb samt flere af den stemningsfyldte bymidtes herlige udvalg af spisesteder og specialforretninger. Rønne er også omgivet af den skønneste natur med skov og strand inden for rækkevidde.
I får nøglerne til en gul murstensvilla fra 1974 på 191 m2 i halvandet plan. Udenfor parkeres bilen i den flisebelagte indkørsel, der munder ud i en carport med en garage, inden I fortsætter indenfor i stueetagen. Her kan I glæde jer til at opleve et indbydende hjem med en hyggelig atmosfære, der indbyder til samvær.
I kan samles i det store opholdsmiljø bestående af den vinkelformede stue i forbindelse med det nydelige, U-formede køkken. Køkkenet har hvide elementer og skinnende bordplader, der ledsages af et skakternet gulv og rum til et mindre spiseafsnit. Tilstødende køkkenet er bryggerset praktisk placeret.
Stueplanet fuldendes af en møblerbar mellemgang med passage til et værelse og det nydelige badeværelse med en muret bruseniche. Fortsætter I til førstesalen, venter en stor repos med adgang til et toilet og fire værelser.
Udenfor leves sommerhalvåret i den dejlige have med en sydvendt, delvist overdækket terrasse. Herfra er der udsyn til resten af haven med græsplæne og træer.
6Antal rum
1974Byggeår
2Antal toiletter
653 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.054 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,093 / 12.726 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Kohring Larsen
home Rønne

Indehaver

jklarsen@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51