Ærtevej 21, Skrydstrup, 6500 Vojens

125 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Skrydstrup


Veludnyttet villa

På Ærtevej 21, i Skrydstrup, finder vi denne velholdte bolig. Skrydstrup byder på et godt lokalsamfund med vuggestue, børnehave samt cykelsti til Vojens by, hvor man har gode indkøbsmuligheder og et stort udbud af idrætsfaciliteter.
Entréen er åben og lys, og fungerer som fordelingsled rundt i huset. Herfra er der adgang til det ene af husets to badeværelser, der er stilrent med brusebad og gulvvarme.
Igennem en dobbelt fransk dør, kommer man till husets stue. Stuen er dejlig rummelig og godt belyst fra det store vindues parti. Her er god plads til et sofaarrangement samt et stort spisebord.
Huset byder på 2 gode værelser, samt et stort soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse med gulvvarme.

Køkkenets stilrene sorte fronter matcher de praktiske sorte klinker. Her er god arbejdsplads og plads til et bord hvor man kan sidde og nyde sin morgenkaffe.
Husets bryggers kan tilgås både fra køkkenet og fra carporten. Dette er praktisk når man skal fra bilen og ind i køkkenet med dagligvare. Bryggerset har indbyggede skabe med god opbevaringsmulighed, samt mulighed for tilslutning af vaskefaciliteter.
Haven byder på et dejligt drivhus med en flisebelagt terrasse placeret lige foran. Haven er anlagt med en stor plæne, som giver rig mulighed for boldspil og leg.
Leder i efter en dejlig velholdt bolig? Så er dette boligen for jer!

4Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
973 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.121 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,409 / 5.059 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545