Årslev Bygade 15, Årslev, 6230 Rødekro

350 m2 villa

Kontant 3.250.000 kr.

Karakterfuld villa med plads til flere generationer


Dobbeltgarage og stor udhusbygning med værksted

I rolige Årslev nær Hjordkær ligger denne spændende ejendom, der tidligere har fungeret som Årslev Skole, der nu kan blive jeres. Her er tale om en karakterfuld villa i to etager, inklusiv en kælder med fyrrum. Huset er for indeværende indrettet med to separate boliger, så her er optimale rammer for jer, der ønsker at bo to familier eller flere generationer under samme tag. Alternativt kan I ændre på planløsningen og skabe ét stort hjem, der kan rumme såvel forældresektion som teenageafsnit og børneafdeling.
De pladskrævende hobbies kan udfoldes i ejendommes integrerede udhus, som byder på mange bonuskvadratmeter. Her er etableret et stort værkstedsareal, og bygningen har ligeledes ældre toilet og bad samt et opbevaringsrum og et kontor.
Med i købet følger også en muret dobbeltgarage fra 2006, som er på 94 kvadratmeter. Garagen er udstyret med to porte, og rummets flotte flisegulv samt køkkenfaciliteter og gæstetoilet giver også mulighed for at benytte garagen som gildesal.
Sidst, men ikke mindst, kan I se frem til en skøn have, hvis høje træer og frodige buske skaber en hyggelig atmosfære i udemiljøet. Haven er anlagt med en stor, let holdt græsplæne samt både åbne og overdækkede terrasseområder, hvor I ugeneret kan nyde solen.
Inden døre fremstår huset i pæn stand, og her er flere charmerende detaljer, der giver stemning til hjemmet. Især den store hall, der fungerer som fælles indgangsparti, er værd at fremhæve. Den nuværende indretning af stueplan inkluderer et soveværelse, et ekstraværelse og et kontor samt et badeværelse og en åben opholdsafdeling. Sidstnævnte udgøres af et køkken-alrum og en let sænket stue. Stuen prydes af en elegant karnap, hvis store vinduespartier lader lyset strømme ind fra syd.
Flere af førstesalens rum har loft til kip og synlige bjælkekonstruktioner, og den gode loftshøjde er også udnyttet til en smart hems. Etagen indeholder fire værelser og et rummeligt badeværelse samt en stue, et hyggeligt køkken og et lyst alrum. Alrummet har flisegulv, kiploft og fritliggende hanebånd, og hele endevæggen er udført i glas. Her er desuden dobbeltdør ud til en solrig altan, der både har plads til havebord og grill.
Ejendommen ligger i landlige omgivelser, og fra adressen er der cykelafstand til nærliggende Hjortkær, som både huser skole, hvor skolebussen holder lige ved døren, dagtilbud og idrætsfaciliteter. Byen har også en brugs, hvor hverdagens indkøb kan klares, og der er yderligere indkøbsmuligheder i Rødekro og Aabenraa, som nås på henholdsvis syv og ti minutters kørsel.
10Antal rum
2004Ombygget
4Antal toiletter
2959 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.851 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,691 / 14.866 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045