Juliehøj 54, Tirsbæk Bakker, 7120 Vejle Øst

1058 m2 helårsgrund

Kontant 1.595.000 kr.

44 velbeliggende byggegrunde i Bredballe - Tirsbæk Bakker


Mulighed for at bygge med fladt tag eller sadeltag

44 velbeliggende byggegrunde til salg i den populære udstykning Tirsbæk Bakker. Denne etape kaldet ”Juliehøj” har flere grunde med skønne udsigtsmuligheder over sø- og naturarealer, ideelle solforhold og med meget kort afstand til den smukkeste natur. 
Ved en gåtur i området, skal du ikke snyde dig selv for stierne inde i skoven, som ganske enkelt er en oplevelse og som IKKE findes i nogen anden udstykning i Vejle. Stierne forbinder i øvrigt smukt områderne sammen, så man kan færdes trygt i området. Indenfor kort tid bliver det muligt at gå gennem skovarealerne helt ned til Tirsbæk Gods og Vejle fjord.
 
I denne etape er der gode muligheder for blandet bebyggelse med enten sadeltag eller fladt tag. – mulighederne er mange.

Sælger af udstykningen ligger ekstra ordinært mange penge i at gøre denne udstykning til Vejles absolut mest attraktive udstykning med store grønne arealer, søer, stier og generelt god luft mellem villaerne. Området er stedet for dig, som ønsker plads - både omkring dig og dit hus, men også til nærmeste nabo. Her er med andre ord tale om store og attraktive parcelhusgrunde midt i den smukke natur. Tirsbæk Bakker tager sit naturlige udgangspunkt i områdets landskabelige og karakteristiske vådområder. Dertil kommer et større antal af nyanlagte søer og enorme grønne friarealer som et led i en naturgenoprettelsesproces.

Oplev området og få et godt overblik over udstykningerne på: http://www.tirsbaekbakkersalg. dk/

Hvis du først skal have solgt din bolig, får vi naturligvis dette til at passe sammen med købet af din drømmegrund. Forhør nærmere. Kontakt home Vejle for nærmere information på tlf. 75 822 811 eller jegu@home.dk og hør, hvordan du kommer nærmere din kommende drømmebolig. Ejendomsmægler og daglig leder hos home Vejle - Jesper Guldmann tlf. 75 822 811 - bor selv i udstykningen og kan fortælle en masse om denne. Anden mægler på salgsopgaven er Mads Skov, som ligeledes kan træffes på tlf. 75 822 811.

Økonomi

Kontantpris inkl. tilslutningsafgifter

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.342 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,473 / 8.304 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811